Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 11
    12
Merk
  1. Joppie (1)

Joppiesaus

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Een emmer Joppiesaus kopen bij Joppie-groothandel 4UStore

Voor elke kantine of frituur is er wel een Joppie saus-emmer te verkrijgen. Deze emmers zijn gemakkelijk te stapelen. De emmers worden in verschillende formaten op de markt gebracht. De een heeft zijn Joppie saus-emmer graag in een uitvoering van 2,5 kilogram, terwijl de ander zijn Joppie saus-emmer liever in een formaat van 5 kg ontvangt. Hoe dan ook biedt een Joppie saus-emmer extra veel saus voor een extra lage prijs. Een Joppie saus-emmer kan worden gecombineerd met een sauspomp om het sausje wel heel eenvoudig te doseren. Houd er wel rekening mee dat de saus gekoeld is te bewaren en koel is te serveren.

Kennismaking met de producten van Joppie-groothandel 4UStore

Joppiesaus is een geliefde saus die in steeds meer Nederlandse cafetaria's en Belgische frituren wordt gegeten. De gelige saus met kerrie, eigeel en uien is dan ook heel geliefd. Aanvankelijk werd de saus in flessen en tubes op de markt gebracht. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een emmer Joppiesaus te kopen. Een emmer Joppiesaus is per liter veel goedkoper, waardoor cafetaria's en frituren een grotere winstmarge kunnen hanteren. Zowel voor een tube Joppiesaus als voor een emmer Joppiesaus kunt u bij Joppie-groothandel 4Ustore terecht. Tegenwoordig bieden wij van Joppie-groothandel 4Ustore zelfs een variant op deze saus aan, namelijk de Joppiesaus Beetje Pittig. Het beproefde recept met een frisse smaak is daarbij een beetje pittiger gemaakt.

4UStore is veel meer dan alleen een Joppie-groothandel

Indien u liever een tube saus heeft dan een emmer Joppiesaus, kunt u ook bij de Joppie-groothandel 4UStore terecht. Daarnaast bieden we bijvoorbeeld Lay's Patatje Joppie aan, chips met de smaak van deze saus. In feite zijn we veel meer dan alleen een Joppie-groothandel. We verkopen ook producten en sauzen van talloze andere merken. We nodigen u uit om een kijkje te nemen op de onderstaande pagina's en ook andere producten uit ons assortiment te ontdekken.