Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Ketchup / curry

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Een emmer ketchup of currysaus kopen bij 4UStore

Snackbars, kantines en restaurants verbruiken vaak grote hoeveelheden saus. Currysaus en ketchup gaan daarbij vlot over de toonbank. Het is dan een goed idee om een emmer ketchup te kopen. Deze extra grote verpakkingen zijn namelijk extra voordelig. In combinatie met een pomp geniet u bovendien van doseergemak. Een emmer ketchup kopen, doet u gewoon bij 4UStore. Bij ons kunt u onder meer de emmer Oliehoorn Curry kopen, maar zoals altijd bieden we oplossingen van verschillende merken aan.

Van de Heinz Ketchup-emmer tot de emmer Oliehoorn Curry

Een emmer ketchup of currysaus kopen, kan bij ons van verschillende merken. Zo bieden wij bijvoorbeeld emmers aan met de tomatenketchup van Levo, maar ook van merken als Elite, Oliehoorn en Hela hebben wij passende oplossingen. Vooral de emmer Oliehoorn Curry is een populaire keuze. De emmer Oliehoorn Curry heeft een inhoud van 10 liter. De saus smaakt zacht en zoet, met pittige accenten, en heeft een stevige structuur. Deze saus op basis van tomatenpuree is met kerriepoeder, kruiden en specerijen op smaak gebracht. Niet alleen verkopen wij de emmer Oliehoorn Curry, maar ook de jerrycan met currysaus van Oliehoorn is bij ons te verkrijgen. Zo'n jerrycan van 10 kg bevat 8,8 liter currysaus.

Heeft u liever een Heinz Ketchup-emmer of geeft u de voorkeur aan nog een ander merk? Wij vullen ons aanbod regelmatig aan, waardoor we altijd een passende jerrycan of emmer ketchup kunnen aanbieden.

De webshop voor meer dan alleen een emmer ketchup

Het grote voordeel van een emmer ketchup is dat u per liter veel goedkoper bent met zo'n grootverpakking. Indien u een emmer ketchup met een pomp gebruikt, kunt u bovendien eenvoudig dit sausje doseren. Toch hebben ook andere verpakkingen voordelen. Een tube plaatst u gewoon op tafel, sachets geeft u gewoon aan klanten mee en sausdispensers helpen u om de laatste druppel uit de verpakking te krijgen. Het zijn stuk voor stuk redenen waarom u bij ons meer dan alleen een emmer ketchup kunt verkrijgen.