Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 17
    59
Merk
  1. Conimex (2)
  2. Lucullus (1)

Ketjap

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Emmers en jerrycans met ketjapsaus kopen bij 4UStore

Ketjap is de Indonesische variant van sojasaus, maar wat dikker, stroperiger en anders. Ketjap maken, is ongelofelijk complex. Net daarom kunt u ketjapsaus kant-en-klaar verkrijgen. Regelmatig krijgen we wel eens vragen over ketjapsaus. Wat zit er in deze saus? Hoe wordt het gemaakt? Kan ik ketjapsaus kant-en-klaar verkrijgen? Het zijn slechts enkele voorbeelden van vragen die we ontvangen. We nemen deze onduidelijkheid graag weg en we leggen een aantal dingen voor u uit.

Ketjapsaus: wat zit er in deze verrukkelijke saus?

Sojasaus is in feite de basis van ketjapsaus. Wat zit er in sojasaus? Dat is een mengsel van sojabonen, tarwe, kruiden en zout. Men laat het fermenteren, een proces dat maanden kan duren, waarna de typerende smaak van umami tot uiting komt. Het resultaat is een rauwe sojasaus waaraan men extra ingrediënten toevoegt. Het gaat daarbij over onder meer laos, steranijs en suiker. De exacte ingrediënten die worden toegevoegd en de verhoudingen waarin dat gebeurt, kunnen sterk verschillen. Ketjap manis, de zoete ketjap, zal bijvoorbeeld andere ingrediënten bevatten dan ketjap asin, de zoute variant. Uiteraard hebben ze ook andere toepassingen. Gelukkig hoeft u zich daar bij ons niet al te veel zorgen over te maken. Wij verkopen de ketjapsaus kant-en-klaar, waardoor u het meteen aan gerechten, sauzen en soepen kunt toevoegen.

Ketjapsaus kant-en-klaar kopen bij 4UStore

Wij verkopen de ketjapsaus kant-en-klaar. Bovendien kunt u bij ons ketjapsaus kopen in grootverpakkingen. Het gaat dan om grote emmers en jerrycans. Onder meer de jerrycans met ketjapsaus kopen van Conimex, verkrijgbaar in cans van 10 liter en van 2.5 liter, is een mogelijkheid. Ook kunt u bij ons de jerrycans met ketjapsaus kopen van Lucullus. Het gaat om ketjap manis in een can van maar liefst 13 kg, ideaal voor grootverbruikers. Wilt u toch liever kleinere verpakkingen met ketjapsaus kopen? Uiteraard is flessen, potten en tubes ketjapsaus kopen ook mogelijk. Hieronder leest u er veel meer over en ontdekt u een aantal uitstekende alternatieven.