Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 14
    15
Merk
  1. Oliehoorn (1)

Knoflooksaus

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Online groothandel voor de aankoop van een emmer looksaus

Indien u vaak looksaus serveert, is een emmer knoflooksaus een goed idee. Met een emmer knoflooksaus haalt u niet alleen meteen voldoende looksaus in huis, maar bovendien zijn grootverpakkingen per liter veel voordeliger. Ook kunt u een emmer looksaus gemakkelijker stapelen en opslaan dan bijvoorbeeld tubes, terwijl de sauskeuze minstens even ruim is. Wilt u meer dan één emmer knoflooksaus kopen? Bij grote bestellingen geniet u bij ons van staffelkortingen. Dat is ook het geval bij topproducten, zoals de Oliehoorn-knoflooksaus.

Oliehoorn-knoflooksaus in emmers kopen bij 4UStore

Bij ons kunt u terecht voor looksaus van uiteenlopende merken. We bieden daarbij niet alleen een emmer looksaus aan, maar ook looksaus voor saussystemen of saus in flessen en tubes. Als het gaat over een emmer looksaus, dan is de Oliehoorn-knoflooksaus een populaire keuze. De hersluitbare emmer met Oliehoorn-knoflooksaus biedt meteen 2,5 liter looksaus aan en is ideaal voor snackbars en shoarmazaken. De Oliehoorn-knoflooksaus is heel smeuïg en heeft een gladde structuur. Het is vooral lekker bij vleesgerechten. Deze emmer looksaus bevat 4% knoflook. De knoflooksmaak is dus duidelijk aanwezig, maar het blijft een toegankelijke keuze.

Meer dan alleen een emmer looksaus kopen bij 4UStore

Een emmer knoflooksaus is om zoveel redenen een goed idee. Toch zijn er situaties waarbij een emmer looksaus niet de beste keuze is. Bijvoorbeeld omdat u niet zo vaak knoflooksaus serveert en u liever de beschikbare ruimte voorbehoudt voor andere sauzen. Dan kunt u bij ons zelfs kleinere verpakkingen met knoflooksaus kopen. Indien u eerder op zoek bent naar een knoflooksausnavulling voor de looksausdispenser, hebben we ook geschikte producten in de aanbieding. Daarnaast bieden we uiteraard nog talloze andere benodigdheden voor shoarmazaken aan, zoals koude dranken, kruiden en specerijen.