Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 9
    10
Merk
  1. Oliehoorn (1)
  2. Remia (1)

Mosterd

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Een emmer mosterd kopen bij 4UStore

Indien u op zoek bent naar een emmer mosterd bent u bij 4UStore, een online mosterd-groothandel, aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk emmers van uiteenlopende merken. Een populaire keuze is bijvoorbeeld de Oliehoorn-mosterd. Deze Oliehoorn-mosterd bevat een beetje suiker en is hierdoor heel toegankelijk. Het is gemaakt volgens een authentiek recept en het is lekker bij diverse gerechten. Ook van het merk Remia bieden we mosterdemmers aan. Deze variant is vooral lekker bij kroketten en bij worst.

Voor wie is een emmer mosterd interessant?

Dit pittig sausje op basis van mosterdzaden wordt bij veel gerechten gegeten en geserveerd. De scherpe smaak ervan is bijvoorbeeld lekker in combinatie met kroketten en worst. Het is een van de redenen waarom er in hotdogkramen vaak een emmer mosterd te vinden is, terwijl we hetzelfde kunnen zeggen over snackbars, cafetaria's en kantines.

De toepassingen van deze saus gaan echter nog verder. Met dit sausje op basis van de zaden van de mosterdplant kunt u namelijk mosterdsaus en mosterdsoep maken. Mosterdsaus is onder andere lekker bij vis. Hierdoor kan een emmer mosterd ook voor restaurants en andere horecaondernemers interessant zijn, zeker als u op de hoogte bent van de voordelen van zo'n emmer mosterd. Een emmer mosterd is per liter namelijk voordeliger, is eenvoudig te bewaren en te stapelen en het is gemakkelijker om de laatste druppel uit de emmer mosterd te halen.

Ten slotte wordt deze pittige saus vaak gebruikt in de Indonesische en Aziatische keuken, bijvoorbeeld bij het gerecht duivelse runderlapjes. Daarvoor kan er uiteraard ook mosterdpoeder worden gebruikt. Ook voor Indonesische restaurants is een emmer mosterd in ieder geval enorm interessant.

Nog meer producten van mosterd-groothandel 4UStore

Hoewel een emmer mosterd in veel gevallen een interessante keuze is, mag u niet blind zijn voor de voordelen die andere verpakkingen bieden. Sachets hoeft u bijvoorbeeld gewoon aan klanten mee te geven, terwijl sausdispensers dan weer een interessant alternatief zijn voor hotdogkramen. En ook potten, flessen en tubes kunnen een goede keuze zijn. Bij mosterd-groothandel 4UStore kunt u het allemaal verkrijgen. Raadpleeg de informatie op de onderstaande pagina's en neem de verschillende producten van mosterd-groothandel 4UStore onder de loep. U ontdekt er snel meer over de andere verpakkingswijzen, de producenten die ze aanbieden en de voordelen waarop u mag rekenen.