Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Satésaus

Foto-tabel Lijst

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Extra voordelig een emmer satésaus kopen bij 4UStore

Zelf satésaus maken, is niet het moeilijkste dat er is. Een beetje kokosmelk, pindakaas, suiker, sojasaus en sambal, meer hebt u daar eigenlijk niet voor nodig. Uiteraard kunt u niet alles zelf maken en zijn kant-en-klare oplossingen veel eenvoudiger. Dat is al helemaal het geval voor snackbars, kantines en cafetaria's. Daarom kunt u bij ons een emmer satésaus kopen. Zowel een kleine emmer satésaus als een grote emmer satésaus is bij ons te verkrijgen.

Een kleine of een grote emmer satésaus kopen bij 4UStore

Deze saus is een ongelofelijk populaire keuze in Nederland en wordt tegenwoordig al lang niet meer alleen bij gespietst vlees geserveerd. Het zal dan ook niet verbazen dat wij van deze populaire saus talloze oplossingen aanbieden. U kunt bij ons bijvoorbeeld een kleine emmer satésaus van 2,5 kilogram verkrijgen. Ook een grote emmer satésaus van 10 kg is bij ons te verkrijgen, net als een extra grote emmer satésaus van 13 kg. Tussenoplossingen van bijvoorbeeld 3,5 en 5 kg zijn eveneens te vinden in ons wel heel ruime assortiment. Houd er wel rekening mee dat niet elke emmer satésaus kant-en-klaar is. Soms gaat het om een pasta die u zelf moet aanvullen en op smaak brengen. U kunt het vaak ook zelf op smaak brengen met een lekkere bouillon of met verrukkelijke kruiden.

Kant-en-klare of aan te maken saus van Wijko

Niet alleen heeft u de keuze tussen een kleine emmer satésaus en een grote emmer satésaus. Bovendien bieden wij saus van uiteenlopende merken aan. Een populaire keuze is daarbij de Wijko Satésaus-emmer. De Wijko Satésaus-emmer is te verkrijgen in een kant-en-klare uitvoering en in een variant die u nog dient aan te maken. De kant-en-klare saus dient u enkel even te verwarmen, bijvoorbeeld in de magnetron. De aan te maken variant voegt u aan kokend water toe en kunt u bijvoorbeeld ook gebruiken om een kip-groentesoep op smaak te brengen.

Ontdek het assortiment van online pindagroothandel 4UStore

Wij Nederlanders zijn natuurlijk helemaal gek op pinda's, daarin verschillen we niet zo erg veel van bijvoorbeeld olifanten. Het is een van de redenen waarom wij meer dan alleen een emmer satésaus aanbieden. Ook flessen, potten en tubes met deze geliefde saus zijn bij ons te verkrijgen. Daarnaast verkopen wij pinda's en borrelnootjes, net als pindakaas voor op de boterham of voor het maken van uw eigen saus.