Onze andere webshops

Flessen, potten en mini emmers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 130

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 130

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Flessen en tubes snacksaus kopen bij 4UStore

Speciaal voor grootverbruikers kan je bij 4UStore ook grote flessen en tubes snacksaus kopen. Dit gaat van een fles curry tot een fles mayonaise, joppiesaus of frietsaus. De inhoud van deze flessen en tubes schommelen telkens rond 875 á 900 ml, waardoor ze ook ideaal zijn om op tafel te plaatsen. Ze komen echter in grootverpakkingen en dit aan extra scherpe inkooptarieven.

Frietsaus kopen bij 4UStore

Frietsaus mag natuurlijk niet in ons assortiment ontbreken. In tegenstelling tot een fles mayonaise heeft frietsaus veel minder vet, terwijl het minstens even heerlijk is bij patat. Ook is frietsaus net dat tikkeltje zoeter dan een klassieke fles mayonaise, waardoor je het ook kan gebruiken als slasaus. Bij 4UStore vind je frietsaus van verschillende producenten, waaronder de bekende frietsaus van Oliehoorn. Deze Oliehoorn frietsaus bevat slechts 25% olie en heeft een kruidige en romige smaak. De Oliehoorn frietsaus is bij ons verkrijgbaar in een uitvoering van 450 ml en 900 ml. In beide gevallen komt deze frietsaus steeds per zes flessen (2,7 l of 5,4 l frietsaus per besteleenheid).

Andere sauzen van 4UStore

Naast frietsaus bestel je bij 4UStore in een handomdraai een fles curry of een fles mayonaise. Ook hier krijg je de keuze tussen snacksauzen van verschillende producenten, waaronder de fles mayonaise van Oliehoorn met 80% natuurlijke oliën. Je favoriete fles curry vind je eveneens terug in deze webwinkel, want bij ons bestel je je fles curry van merken zoals Zeisner, Oliehoorn, en Elite. Natuurlijk kan je in deze webwinkel meer bestellen dan frietsaus of een fles mayonaise, want je vindt hier ook tomatenketchup, firecrackersaus, barbecuesaus, kruidendressings, mosterd, vlammensaus en joppiesaus. Een echte aanrader is ook de wimpiesaus van Oliehoorn, een pittige en zoete saus die zich graag laat serveren met gefrituurde vis. Al deze sauzen zijn verkrijgbaar in extra grote hoeveelheden.

Snacksauzen kopen bij 4UStore

Is een fles frietsaus of een fles curry net dat tikkeltje te groot of te klein? Geen zorgen, want bij 4UStore koop je sauzen in uiteenlopende formaten. Bekijk daarom ook volgende pagina’s boordevol sauspret: