Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Chilisaus

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een fles chilisaus kopen bij 4UStore

Een fles chilisaus is een fles met een pittige saus op basis van chilipepers. Chilipeper is natuurlijk een heel ruim begrip, waarbij het heus niet alleen gaat om de Spaanse peper. Het zal dan ook niet verbazen dat de ene fles chilisaus de andere nog niet is. De smaak kan daarbij variëren van extreem scherp en pittig tot zuur, mild en zelfs zoet. Ook in de Chinese en de Thaise keuken gebruikt men maar al te graag de fles chilisaus. En ook daar kan het heus wel eens gaan om een fles sweet chili saus, de zoete variant die extreem lekker is bij bijvoorbeeld loempia's.

Van de klassieke fles chilisaus tot de fles sweet chili saus

In deze webshop vindt u een ongelofelijk ruim aanbod aan chilisauzen van merken als Oliehoorn, Remia en Go-Tan. De klassieke chilisauzen, van mild tot pittig, zijn uiteraard bij ons te vinden. Onder de verschillende soorten chilisauzen zult u bij 4UStore bovendien ook de sweet chili fles aantreffen. Dit is de zoete en milde variant op de klassieke fles chilisaus. De fles sweet chili saus is de meest verkochte variant in Nederland en is vooral lekker bij bapao's en loempia's. Daarnaast vindt u bij ons chilisauzen die allerlei extra ingrediënten bevatten en die sterk afwijken van de oorspronkelijke chilisauzen uit Midden-Amerika en Azië. Deze sauzen lijken zelfs eerder op barbecuesaus, wat zeker niet wil zeggen dat ze niet even smaakvol kunnen zijn als een goede fles sweet chili saus.

Meer dan alleen uw favoriete fles sweet chili saus kopen bij 4UStore

Voor uw favoriete sweet chili fles kunt u uiteraard bij ons terecht. Toch beperken we ons zeker niet tot een fles chilisaus. Ook sachets met chilisaus kunt u bijvoorbeeld bij ons kopen. Daarnaast bieden we nog talloze andere sauzen aan die u gegarandeerd lekker zult vinden. Ontdek ze vandaag nog en koop ze extra voordelig in.