Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 4
    16
Merk
  1. Calvé (1)
  2. Hela (1)
  3. Remia (1)

Cocktailsaus

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Uw favoriete cocktailsaus-fles kopen bij 4UStore

Deze saus is een variant op mayonaise en is oorspronkelijk ontwikkeld om beter te passen bij zeevruchtencocktails, zoals een krabcocktail of een garnalencocktail. Vandaar ook de naam. Het recept van een cocktailsaus-fles kan danig verschillen. Meestal bevat het room, ketchup, paprikapoeder, citroensap, gembersiroop, peper en zout. Daarnaast bevat het in principe sherry en cognac, twee soorten alcoholische dranken. Soms wordt cognac door whisky vervangen. Dan spreken we eigenlijk van whiskysaus of whiskycocktailsaus, hoewel die abstractie niet door alle producenten wordt gemaakt. Het is dan ook het enige verschil tussen cocktailsaus en whiskysaus.

Van de klassieker tot garnalen-cocktailsaus kopen bij 4UStore

In de meeste gevallen bevat deze saus een beetje alcohol, waardoor het niet geschikt is voor bijvoorbeeld moslims die zich van alcoholconsumptie dienen te onthouden. Sommige producenten brengen daarom een alcoholvrije cocktailsaus-fles op de markt. Ook voor vegetariërs is een cocktailsaus-fles kopen niet altijd een goed idee. Vaak bevat deze saus namelijk dierlijke bestanddelen, zoals vis en garnalen. Ook bij 4UStore kunt u garnalen-cocktailsaus kopen. Garnalen-cocktailsaus kopen, doet u aan scherpe prijzen en met voordelige staffelkortingen.

U merkt dat er heel wat sausvariëteiten zijn. Deze zijn ook heel regionaal gebonden. In de Noord-Amerikaanse saus is er bijvoorbeeld vaak tabasco en mierikswortel terug te vinden. Garnalen bevat de saus daar vaak niet. Garnalen-cocktailsaus kopen, is vooral iets dat Nederlanders, Belgen en IJslanders doen. De toevoeging van whisky is dan weer populair in België.

Meer dan alleen een cocktailsaus-fles kopen bij 4UStore

Een cocktailsaus-fles heeft best wel wat voordelen. Het is een handige en een hygiënische oplossing voor zowel professionals als consumenten. De saus is gemakkelijk te doseren en omdat alles goed is af te sluiten, blijft het bovendien lang houdbaar. Uiteraard is dit ook op een grotere schaal mogelijk, namelijk door middel van dispensersystemen en systeemnavullingen. Ook deze producten zijn bij ons te verkrijgen. Toch liever een ander sausje? Ook dan helpen wij u graag verder.