Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 5
    35
Merk
  1. Joppie (2)

Joppiesaus

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Joppiesaus kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kunt u Joppiesaus kopen. Deze gelige saus is lekker bij friet en hamburgers. Het gaat om een Nederlands product dat in een cafetaria in Twente is uitgevonden. Het bevat onder meer ui, kerrie en zoetstoffen. Tot op heden vindt de productie nog steeds plaats in Nederland. Bij ons kunt u een Joppiesaus-fles van 850 ml kopen. Deze flessen kunnen thuis en in de cafetaria worden gebruikt. De Joppiesaus-fles is koel te bewaren. De smaak is zo lekker dat Lay's het zelfs in een chipje heeft verwerkt. Lay's Patatje Joppie, de winnaar van de in 2010 georganiseerde Maak de Smaak-wedstrijd, is ook bij ons te verkrijgen.

Joppiesaus Beetje Pittig kopen bij 4UStore

Joppiesaus Beetje Pittig is een alternatief voor de klassieke Joppiesaus-fles. Joppiesaus Beetje Pittig is nog steeds gemaakt op basis van mayonaise en verse uitjes, maar aan de kruiden en specerijen is er pittige peper toegevoegd. Joppiesaus Beetje Pittig is lekker bij frieten, kip, hamburgers, tosti's en diverse snacks. Wij verkopen Joppiesaus Beetje Pittig in knijpflessen van 850 ml, ideaal voor thuis of in de snackbar. Indien u grote hoeveelheden Joppiesaus Beetje Pittig bestelt, geniet u van staffelkortingen die we automatisch bij de bestelling verrekenen.

Meer dan alleen Joppiesaus kopen bij 4UStore

Niet alleen een Joppiesaus-fles is bij ons te verkrijgen. U kunt Joppie Original bijvoorbeeld ook verkrijgen in emmers van 2,5 liter. Deze emmers zijn ideaal voor grootverbruikers. Daarnaast verkopen wij nog heel wat andere bijzondere sauzen die gegarandeerd een meerwaarde zijn voor uw snacks. Hieronder vindt u bijvoorbeeld een aantal topproducten uit ons assortiment terug.