Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Knoflooksaus

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Uw knoflooksaus-fles kopen bij 4UStore

Looksaus is een variant op mayonaise. Hierbij is knoflook als smaakbepaler toegevoegd. Soms wordt er ook peterselie toegevoegd, iets wat enerzijds het aanzien van de saus verlevendigt en anderzijds helpt om de nadelige effecten op de adem tegen te gaan. Er is eigenlijk geen vast recept voor looksaus en er zijn dan ook heel wat smaakverschillen te bemerken. Maar dankzij ons wel heel ruime aanbod vindt u hier gegarandeerd uw favoriete knoflooksaus-fles terug.

Altijd een geschikte knoflooksaus-fles bij 4UStore

Bij 4UStore vindt u looksaus van uiteenlopende merken. Elke producent hanteert namelijk een eigen recept en hierdoor kunnen er heel wat smaakverschillen zijn. Bij velen is bijvoorbeeld de knoflooksaus Calvé extreem geliefd. Deze knoflooksaus-fles bevat vier procent knoflook en yoghurt. Het combineert dan ook een rijke knoflooksmaak met het zachte kantje van yoghurt. Dat maakt de knoflooksaus Calvé uitstekend om te combineren en ongelofelijk toegankelijk. U serveert het bijvoorbeeld bij shoarma of kebab. Uiteraard hoeft u niet te zweren bij de knoflooksaus Calvé. Ook een knoflooksaus-fles van bijvoorbeeld Oliehoorn of Remia behoort zeker tot de mogelijkheden.

Niet alleen een knoflooksaus-fles kopen bij 4UStore

Bij sauzengroothandel 4UStore kunt u natuurlijk voor uw knoflooksaus grote fles na grote fles kopen, telkens aan uitstekende prijzen en voorwaarden. In plaats van voor uw knoflooksaus grote fles na grote fles te bestellen, is het misschien een beter idee om emmers met saus te kopen of om net kleine dippots aan te schaffen, dan hoeft u niet zelf potjes te vullen of looksaus te doseren. In ieder geval kunt u voor al uw sauzen bij ons terecht en dat ongeacht of u uw knoflooksaus-fles klein wilt of liever voor uw knoflooksaus grote fles na grote fles in huis haalt. Check de onderstaande pagina's voor nog meer romige sauzen.