Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 9
    16
Merk
  1. Conimex (6)

Sambal

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Sambal manis of oelek kopen bij 4UStore

Sambal is een saus uit de Indonesische keuken. Het is gemaakt op basis van gemalen pepers, in principe gaat het om Spaanse pepers. Soms worden er ook extra ingrediënten aan toegevoegd, zoals azijn, suiker, specerijen, vruchtensap, uien en garnalen. Afhankelijk van de toegevoegde ingrediënten kunnen we verschillende sambalsoorten onderscheiden. In Nederland en België zullen de meeste mensen sambal oelek kopen. Dat is de bekendste en meest geliefde variant. U kunt sambal oelek kopen bij 4UStore. Voor de sambalkenner bieden we echter nog heel wat andere varianten aan. Ook bijvoorbeeld sambal brandal kopen, is bij 4UStore mogelijk. Of u nu op zoek bent naar sambal manis of badjak, bij ons bent u steeds aan het juiste adres.

Sambal manis of oelek

Als sambalkenner bent u misschien op zoek naar sambal manis of oelek. Manis is een pittige en zoete saus die eenvoudig in de Nederlandse keuken in te passen is en die voldoende toegankelijk is voor de gemiddelde Nederlander. Het is wat zoeter dan wat u misschien van oelek gewend bent. Sambal oelek kopen, is iets wat veel Nederlanders terecht doen. Deze saus op basis van rode pepers, zout en een beetje suiker is een stuk minder zoet en geeft eenvoudig wat extra pit aan ingrediënten. Het is goed te combineren met andere ingrediënten. Een sambal oelek kopen en verder op smaak brengen, bijvoorbeeld met extra pepertjes of met gefermenteerde garnalen, is eveneens mogelijk.

Sambal brandal kopen bij 4UStore

Sambalkenners zullen verheugd zijn dat sambal brandal kopen bij 4UStore mogelijk is. Sambal brandal kopen, is een goed idee voor wie houdt van een eerder pittige, gebakken sambal. Deze saus, ook wel eens berandal genoemd, is verrassend pittig en dat is niet meteen waar u aan denkt bij gebakken pepers. Het is een kleine deugniet – dat is ook wat berandal ongeveer betekent – die stiekem heel wat pit geeft aan onder meer stoofpotten en stamppotten. Het kan verder op smaak worden gebracht met onder andere ui, knoflook en limoenblad.

Sambal manis of badjak

Niet alleen sambal oelek kopen of sambal brandal kopen, is wat ons betreft een goed idee, ook bijvoorbeeld sambal manis of badjak is bij ons te verkrijgen. Manis hebben we eerder al toegelicht en combineert een pittige en zoete smaak in een enkel sausje. Badjak is dan weer een gebakken en kruidige variant. Het geeft een milde en kruidige smaak aan gerechten. Hierop bestaan ook weer varianten, zoals badjak udang. Bij udang worden er garnalen aan de kruidige saus toegevoegd. Bent u op zoek naar sambal manis of badjak? Dan zult u bij 4UStore gegarandeerd vinden wat u zoekt.

Meer dan alleen sambal oelek kopen bij 4UStore

Bij ons kunt u niet alleen sambal oelek kopen of sambal brandal kopen, maar ook talloze andere sausjes die extra veel pit aan uw gerechten bezorgen. Op de onderstaande pagina's treft u nog heel wat andere lekkere sauzen aan die u en uw klanten vast zullen appreciëren. Niet allemaal zijn ze afkomstig uit Azië, maar wel zijn ze allemaal heerlijk.