Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 52
    53
Merk
  1. One2Fruit (1)

Appelmoes

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Met onze appelmoes-potjes 1 persoon of een hele kantine plezieren

Appelmoes-kuipjes zijn een ideale manier om een portie appelmoes aan te bieden. De appelmoes-kuipjes worden onder andere gebruikt in kantines en in snackbars. Zeker bij kinderen is dit zoet sausje op basis van appels erg geliefd, maar ook volwassenen kunnen het zeker smaken. Het is onder andere lekker met kip en patat, maar ook met zoete aardappel, bij gemarineerde varkenshaas en zelfs bij tahini is het overheerlijk. Daarnaast worden appelmoes-cups vaak in ziekenhuizen en rusthuizen aangeboden. Dat komt omdat ze heel geschikt zijn voor mensen met slikproblemen, terwijl het toch veel energie en nuttige vitamines bevat.

Kennismaking met het assortiment van 4UStore

Wij verkopen appelmoes-cups van diverse merken. Heel geliefd zijn bijvoorbeeld de appelmoes-cups van One2Fruit. U kunt met behulp van deze appelmoes-potjes 1 persoon van lekkere appelmoes voorzien. Deze cups bevatten gladde appelsaus en zijn dan ook heel geschikt voor mensen met slikproblemen. Ze bevatten maar liefst 93% appel en extra veel nuttige vitamines.

Naast appelmoes-kuipjes kunt u bij ons ook appelcompote kopen. Bij appelcompote zijn de stukjes appel nog goed zichtbaar. Het is minder geschikt voor mensen met slikproblemen, maar het is wel net zo lekker. U kunt onze appelcompote meteen serveren of verder op smaak brengen.

Meer dan alleen appelmoes-cups kopen bij 4UStore

Speciaal voor kantines, ongeacht of het nu een ziekenhuiskantine of een kantine op het werk is, hebben wij heel wat producten. Dit gaat verder dan louter appelmoes-kuipjes. We verkopen talloze maaltijdproducten, waaronder ook blikken met appelcompote met stukjes. Daarnaast kunt u bij ons vet en olie kopen, net als broodbeleg en soepen. Wij bieden met andere woorden alles aan wat u nodig heeft in de kantine. Als grootverbruiker rekent u op extra scherpe prijzen en gunstige inkoopvoorwaarden.