Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 37
    38
Merk
  1. Heinz (1)

Barbecuesaus

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Barbecuesaus-zakjes kopen bij 4UStore

Barbecuesaus is een saus die als smaakmaker, kruiderij, marinade of topping wordt gebruikt bij vlees dat volgens de barbecuekookwijze is bereid. Het is onder andere lekker bij kip, varkensvlees en rundsvlees. Zeker samen met rundvleesribben is BBQ-saus heel geliefd. In de praktijk wordt deze saus ook steeds vaker in snackbars en kantines geserveerd, bijvoorbeeld in combinatie met gegrild vlees of met gefrituurde bereidingen. BBQ-saus wordt traditioneel geleverd in zowel kleine als grote flessen en tubes, maar tegenwoordig kunt u ook barbecuesaus-zakjes verkrijgen. Sachets barbecuesaus bieden het voordeel dat u niet hoeft te doseren, maar dat u in de plaats daarvan gewoon een of meerdere sachets barbecuesaus meegeeft. Bovendien zijn sachets barbecuesaus ook geschikt voor self-servicerestaurants en zijn sachets barbecuesaus hygiënischer dan flessen die u op tafel plaatst.

De lekkerste barbecuesaus-zakjes online bestellen

Het assortiment van barbecuesaus-zakjes en -dippots is vooralsnog beperkt, hoewel steeds meer fabrikanten deze verrukkelijke saus in portieverpakkingen aanbieden of daar plannen toe hebben. Onder andere de dippots met de BBQ-saus van Heinz is in ons land een populaire keuze. Deze klassieker van Heinz is dik genoeg om in te dippen, maar kan ook als marinade worden gebruikt. Het is een krachtige saus met een rokerige barbecuesmaak en het is geschikt voor vrijwel elke gelegenheid. Uiteraard kunt u deze BBQ-saus ook bij ons verkrijgen.

Alles voor een geslaagde barbecue

Indien u een barbecue organiseert, mogen sachets barbecuesaus uiteraard niet ontbreken. Natuurlijk heeft u nog heel wat andere dingen nodig, zoals aanmaakblokjes of een lekkere kruidenmix om het vlees op smaak te brengen. En wat gezegd van de drankjes, de hapjes en de andere sauzen? Gelukkig vindt u bij 4UStore alles wat u nodig hebt om een barbecue te organiseren. Koop daarom niet alleen onze barbecuesaus-zakjes, maar neem ook een kijkje op de onderstaande pagina's waar u nog heel wat andere nuttige producten aantreft.