Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 8
    19
Merk
  1. Inproba (3)

Chilisaus

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Zakjes chilisaus en loempiasaus-zakjes kopen bij 4UStore

Bij talloze bereidingen is een zakje chilisaus een meerwaarde. Het gaat om een saus op basis van krachtige chilipepers, die qua substantie iets dunner is dan bijvoorbeeld sambal oelek. Afhankelijk van de samenstelling kunnen de smaken net als bij sambal sterk verschillen. Zo is de ene sachet chili sauce bijvoorbeeld heel mild en zoet, terwijl een andere sachet chili sauce dan weer scherp, pittig en zuur is. De toevoeging van suiker, wat ook voor een langere houdbaarheid zorgt, is vaak smaakbepalend. Ook de gebruikte azijn, de gebruikte pepers en de hoeveelheid pepers beïnvloeden natuurlijk de smaak.

Kleine zakjes chilisaus kopen bij 4UStore

In onder meer de Chinese en de Thaise keuken speelt chilisaus een belangrijke rol, net als in de Caribische keuken. In Nederland is dat minder het geval en is een grote fles met chilisaus wellicht te veel van het goede. Daarom zijn zakjes chilisaus een goed alternatief. De zakjes chilisaus bevatten voldoende saus voor een portie. De saus is lekker in marinades of als dipsaus. Wij verkopen van verschillende merken zakjes chilisaus. Een populaire keuze is bijvoorbeeld de sachet chili sauce van Van Oordt. Het gaat daarbij om een sachet chili sauce die eerder zoet is en die weinig vet bevat. Het is een ideale keuze voor take-awaydoeleinden.

Loempiasaus-zakjes kopen bij 4UStore

In Nederland zijn vooral zoete zakjes chilisaus, ook wel eens sweet chili sauce genoemd, heel populair. Dergelijke zakjes chilisaus zijn lekker bij loempia's. Daarom heeft men het ook wel eens over loempiasaus-zakjes. Deze loempiasaus-zakjes zijn niet alleen te verkrijgen in toko's, maar zijn ook heel populair in snackbars waar al eens (gefrituurde) Aziatische snacks worden geserveerd. Loempiasaus-zakjes zijn met andere woorden niet alleen geschikt voor wie loempia's aanbiedt, want ook in combinatie met bijvoorbeeld bapao's of met gefrituurde en in beslag gedoopte garnalen en groenten doen deze zakjes chilisaus het erg goed.

Ook verkrijgbaar: lekkere sauzen in flessen, potten en tubes

Indien u op zoek bent naar een sachet chili sauce, zijn er nog een aantal producten die u naar alle waarschijnlijkheid zullen interesseren. Als alternatief voor een sachet chili sauce bieden wij bijvoorbeeld ook flessen, potten en tubes met deze pittige saus aan. Daarnaast hebben we nog heel wat andere pittige smaakmakers voor u in de aanbieding, zoals sambal oelek of sambal badjak. Op de onderstaande pagina's vindt u onze flessen, potten en tubes met andere lekkere smaakmakers terug.