Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Ketchup / curry

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Ketchup-sachets en curryketchup-sachets kopen bij 4UStore

Ketchup-sachets zijn een gemakkelijke manier om saus aan gasten aan te bieden. Het is een van de redenen waarom fastfoodrestaurants ze zo vaak gebruiken. Een of meerdere ketchup-sachets meegeven en klaar, zonder potjes te vullen, dispensers aan te vullen, te scheppen in emmers en dergelijke meer. Ook in zelfbedieningsrestaurants en zelfs aan het ontbijtbuffet – bijvoorbeeld een Engels ontbijt kan altijd wel wat ketchup gebruiken – zijn ketchup-sachets natuurlijk heel nuttig. Wij verkopen onder andere de ketchup-sachets van Levo, van Remia en van Zaanse. We bieden bovendien als alternatief voor de ketchup-sachet Heinz Tomatenketchup Dippots aan. In deze stevige cups kunnen gasten direct hun snack doppen.

Currysaus- of curryketchup-sachets bestellen bij sauzengroothandel 4UStore

Niet alleen voor ketchup-sachets kunt u bij ons terecht, maar ook voor currysaus- of curryketchup-sachets. Curryketchup-sachets bieden net dezelfde voordelen als ketchup-sachets. Het gaat bovendien ook om een rode saus op basis van tomatenpuree en suiker, met het voornaamste verschil dat deze saus met diverse kruiden en specerijen op smaak is gebracht. Onder andere kerriepoeder en worcestersaus worden vaak aan de tomatenpuree toegevoegd, maar elke fabrikant kiest natuurlijk zijn eigen recept. Curryketchup-sachets zijn ideaal als u currywurst serveert, maar ook in combinatie met andere vleesjes of met patat zijn curryketchup-sachets heel welkom.

Nog meer tomatenketchup en currysaus online bestellen bij 4UStore

Onze currysaus en tomatenketchup wordt niet alleen verkocht in zakjes en dippots. Indien u bijvoorbeeld voor uw ketchup-sachet Heinz verkiest, moet u weten dat wij ook flessen met Heinz-tomatenketchup verkopen. Uiteraard doen we dat ook voor de tomatenketchup van andere merken. Bijvoorbeeld emmers met tomatenketchup zijn eveneens bij ons te verkrijgen, net als dispensers en navullingen voor deze dispensers.