Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Mayonaise / fritesaus

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Dippots en sachets mayonaise kopen bij 4UStore

Mayonaise is een heel geliefde saus. Het is lekker bij patat, bij vlees, bij het gourmetten en bij de barbecue. Ook op broodjes en bij salades is mayo overheerlijk. Dankzij onze sachets mayonaise hoeft u zich niet te bekommeren over het doseren van saus. U geeft gewoon een zakje mee en klaar. U kunt de zakjes ook aanbieden in zelfbedieningsrestaurants. Omdat deze zakjes heel goedkoop aan te schaffen zijn, hanteert u een mooie winstmarge. Naast mayo-sachets vindt u op deze pagina ook dippots met mayonaise, frietsaus en mayonaiseachtige sauzen die niet aan de eisen voldoen om de beschermde benaming te mogen dragen, maar die qua smaak niet hoeven onder te doen voor hun vettere broertjes.

Sachets mayonaise, een sachet mayonnaise of eerder een zakje mayon(n)aise

Wij verkopen niet alleen sachets mayonaise. Ook voor bijvoorbeeld een sachet mayonnaise kunt u bij ons terecht. Mayonaise is namelijk een beschermd begrip. Enkel sauzen die aan de eisen voldoen, dat wil zeggen dat ze voldoende vet en ei moeten bevatten, mogen de naam mayonaise dragen. Deze authentieke sachets mayonaise worden als het meest kwaliteitsvol beschouwd. U kunt dergelijke sachets mayonaise bij ons kopen. Het gaat dan bijvoorbeeld om de Zaanse Mayonaise.

Wanneer er niet aan de eisen is voldaan, mag het product deze beschermde naam niet dragen. Men kiest dan voor alternatieve schrijfwijzen. We spreken dan bijvoorbeeld van sachets mayonnaise of mayon(n)aise. Lightvarianten bevatten onvoldoende vet en dan spreken we niet van sachets mayonaise. Dat is bijvoorbeeld ook het geval voor veganistische varianten, want deze varianten bevatten geen ei. Toch zijn er ook vegan mayo-sachets te verkrijgen, uiteraard zonder de beschermde naam te gebruiken.

Talloze alternatieven voor mayo-sachets

Naast mayo-sachets verkopen wij ook heel wat andere producten. Zo verkopen we bijvoorbeeld dippots met mayo en verkopen we sachets met fritessaus. Fritessaus is een variant op mayo en heeft slechts ongeveer 25% vet, ongeveer een derde van de hoeveelheid vet die in mayo zit. Het vet is daarbij vervangen door natuurlijk zetmeel en door vezels. Ook dit is in feite een gezondere variant op sachets mayonaise. Het is uiteraard niet de enige variant die bij ons te verkrijgen is. Op de onderstaande pagina's treft u bijvoorbeeld nog heel wat andere, minder vette varianten op mayo aan. We verkopen het in uiteenlopende verpakkingen, gaande van emmers over dippots tot flessen en tubes.