Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 10
    14
Merk
  1. Levo (1)
  2. Remia (1)
  3. Van Oordt (1)

Mosterd

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Een portieverpakking mosterd kopen bij 4UStore

Een portieverpakking mosterd is een handige manier om deze pittige smaakmaker aan uw klanten, bezoekers of gasten aan te bieden. Een portieverpakking mosterd is dan ook ideaal voor in de kantine of in fastfoodrestaurants. Daarnaast kunt u een portieverpakking mosterd ook gebruiken als aanvulling op andere producten, zoals voorverpakte worsten of eigen bereidingen. Klanten kiezen dan zelf of ze de portieverpakking mosterd al dan niet gebruiken en hoeveel saus ze willen.

Diverse soorten mosterd-sachets kopen bij 4UStore

In deze webshop kunt u mosterd-sachets van uiteenlopende merken verkrijgen. Wij verkopen bijvoorbeeld de Remia Mosterd-sachets. De Remia Mosterd-sachets zijn kleine sachets met mosterd die in de eerste plaats focussen op het gebruik in snackbars. Deze saus van het merk Remia is erg lekker in combinatie met bittergarnituur. Naast de Remia Mosterd-sachets bieden we ook mosterd-sachets van andere merken aan. Zo verkopen we bijvoorbeeld de portieverpakking mosterd van Van Oordt. Deze mosterdzakjes kunnen perfect worden gecombineerd met bittergarnituur, maar bovendien is deze saus ook erg lekker in combinatie met borrelhapjes en (een boterham met) kaas. Al deze mosterd-sachets worden door ons in grootverpakkingen geleverd en dat in dispenserdozen die u gewoon aan het zelfbedieningsgedeelte van uw snackbar of restaurant toevoegt.

Ontdek ook de andere producten van mosterdgroothandel 4UStore

Indien u een fan bent van dit pittig sausje moet u weten dat u bij ons niet alleen terechtkan voor een portieverpakking mosterd. Wij bieden deze pittige smaakmaker namelijk ook aan in flessen, potten, tubes, emmers en in systeemnavullingen. Bij deze grootverpakking dient u zelf wat moeite te doen, hoewel dat bij een mosterddispenser in feite heel goed meevalt, maar het is tegelijkertijd wel flink goedkoper. Zeker bij de systeemnavullingen komt er minder verpakking kijken, wat beter is voor het milieu en dus voor iedereen. Op de onderstaande pagina's vindt u deze producten terug en voegt u ze gemakkelijk aan uw bestelling toe. Bestel meteen voldoende en maak gebruik van onze staffelkortingen.