Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 29
    30
Merk
  1. Levo (1)

Cocktailsaus

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Lekkere cocktailsaus voor de horeca en voor grootverbruikers

Een cocktailsaus-dispenser mag natuurlijk niet ontbreken in de snackbar. Dat is al helemaal het geval als u vis serveert, ongeacht of dat nu verse vis, gefrituurde vis of rauwe vis is. Met een cocktailsaus-dispenser geniet u altijd van een perfecte en hygiënische dosering. U hoeft niet met lepels en emmers te rommelen, een duw op de dispenser volstaat. Indien u op zoek bent naar een cocktailsaus-dispenser kunt u natuurlijk bij ons terecht. En omdat zo'n dispenser cocktailsaus verbruikt, verkopen wij ook de aanvullingen die u daarbij nodig hebt.

Voor uw dispenser cocktailsaus kopen bij 4UStore

Er bestaan uiteraard verschillende soorten cocktailsaus. Er zijn er die whisky bevatten en er zijn er die garnalen bevatten. Het is allemaal mogelijk en de wereld zit vol verrassingen. Wat ze in ieder geval met elkaar gemeen hebben, is dat ze heerlijk zijn in combinatie met vis en schelpdieren. Indien u voor uw dispenser cocktailsaus zoekt, helpen wij u graag verder. Wij bieden talloze aanvullingen voor uw cocktailsaus-dispenser aan. Zo verkopen wij voor uw dispenser cocktailsaus van Levo. Het voordeel van voor uw dispenser cocktailsaus van Levo te gebruiken, is dat het gaat om een glutenvrije en lactosevrije saus die heel toegankelijk is en die eenvoudig te bewaren is. Deze saus heeft een frisse en romige smaak en is exclusief beschikbaar voor de horeca. Het is heel lekker in combinatie met vis, garnalen, krab en salades.

Nog meer sauzen online bestellen bij 4UStore

Bij ons kunt u niet alleen voor uw dispenser cocktailsaus kopen. Wij verkopen deze saus bijvoorbeeld ook in flessen, potten en tubes. Daarnaast verkopen we nog talloze andere sauzen en dressings die het goed doen bij vis en bij salades. Op de onderstaande pagina's vindt u een aantal producten terug die goed te combineren zijn met vis en salades. Lees er meer over en voeg ze direct aan uw bestelmandje toe.