Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 52
    53
Merk
  1. Remia (1)

Satésaus

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

De lekkerste satésaus voor kantines, snackbars en grootverbruikers

De grens tussen saté- en pindasaus is natuurlijk flinterdun, maar in ieder geval is het zo dat deze saus ongelofelijk lekker is en gewoon niet mag ontbreken in de snackbar. Het is een van de redenen waarom wij een satésaus-dispenser aanbieden. U kunt dankzij zo'n sausdispenser satésaus veel eenvoudiger en sneller doseren, waardoor u klant na klant bedient. Het zorgt voor snellere verwerkingstijden, terwijl een satésaus-dispenser ook heel hygiënisch is. Veel dispensers staan u bovendien toe om echt alles uit een verpakking te halen, waardoor u nodeloze verspilling voorkomt. Dat is bijvoorbeeld het geval voor de satésaus-dispenser Wijko. De satésaus-dispenser Wijko zorgt voor de optimale verwarming van uw saus en u gebruikt het bovendien om de saus perfect te doseren.

Navullingen voor de satésaus-dispenser

Bij 4UStore kunt u niet alleen terecht voor uw satésaus-dispenser. Omdat zo'n sausdispenser satésaus nodig heeft, verkopen wij ook de navullingen voor uw satésaus-dispenser. We verkopen onder andere de navulzakken van Remia, geschikt voor de Remia SatéJet-dispenser. Deze navulzakken bevatten een saus op basis van minstens 24% gemalen pinda's. Het is natuurlijk lekker bij gespietst vlees, maar ook bij onder meer kip en patat zal de sausdispenser satésaus van de bovenste plank schenken. Bij 4UStore koopt u voor uw sausdispenser satésaus extra voordelig in. Het gaat om kant-en-klare producten die heel mild en toegankelijk zijn.

Heerlijke pinda's kopen bij 4UStore

Wij Nederlanders houden net als olifanten van de kracht van pinda's. Het zal dan ook niet verbazen dat menig Nederlandse sausdispenser satésaus serveert. Ook emmers met deze lekkere saus op basis van pinda's is bij ons te verkrijgen, net als tubes, flessen en potten. Geniet u liever van een lekkere pot pindakaas, bijvoorbeeld om zelf saus te maken of voor op de pannenkoek? Ook dan helpen wij u verder.