Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Blik en veger

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stoffer en blik kopen bij 4UStore

Een stoffer en blik bestaat enerzijds uit een handveger en anderzijds uit een veegblik. Een stoffer en blik laat zich eenvoudig gebruiken. Het veegblik wordt hierbij in de ene hand gehouden. Het andere hand gebruik je dan weer om het stof op te vegen. Het veegblik is tegenwoordig meestal gemaakt van kunststof, hoewel het vroeger eerder van metaal werd gemaakt. De stoffer is eveneens steeds vaker gemaakt van kunststof, maar ook de typische houten variant is bij 4UStore verkrijgbaar.

Wanneer gebruik je welke stoffer en blik?

Een stoffer en blik op basis van kunststof is de meest gebruikelijke voor alledaagse reiniging. In kantooromgevingen maar ook in restaurants of gewoon thuis zien we een kunststof stoffer en blik terugkomen. Op harde ondergronden zoals op steen of beton is een stoffer en blik op basis van metaal nog steeds aangewezen. Worden de stoffer en blik doorlopend gebruikt? Kies dan voor een stoffer met telescoopsteel. Op die manier wordt voorkomen dat men zich voortdurend moet bukken, wat nadelig is voor de rug. Naar welke stoffer en blik je zoekt: bij 4UStore vind je ze allemaal!

Welke handborstel kies je voor jouw stoffer en blik?

Net zoals het materiaal van het blik en van het handvat van de stoffer sterk kunnen verschillen, geldt dat ook voor de haren van de stoffer. In de eerste plaats gaat het om een handborstel met haren op basis van kunststof. Zij zijn eenvoudig te reinigen onder de kraan. Vooral bij het opvegen van klevend vuil is dit een meerwaarde. Hiernaast zijn er ook kwalitatievere varianten zoals deze op basis van dierlijke materialen of kokoshaar. Vooral bij het reinigen op ruwere oppervlakken of bij grof stof, zijn deze varianten aangewezen.  

Uiteraard moet je bij de zoektocht naar een geschikte stoffer en blik ook nog rekening houden met de afmetingen en een aantal andere eigenschappen. Twijfel je over de geschiktheid van een stoffer en blik? Vraag dan even onze klantendienst om hulp.