Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Huishoudelijk gereedschap

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Ragebol, plumeaux of wasknijper in hout kopen bij 4UStore

Een ragebol, plumeaux of een wasknijper in hout? We hebben alles voor u binnen handbereik. Alles om uw huis tiptop in orde te houden! Ook na bezoekers of een flinke verbouwing brengt u alles snel en netjes aan de kant met ons handig huishoudelijk gereedschap. Natuurlijk hebben we meer te bieden dan een ragebol, statische plumeaux of wasknijper in hout. Daarbij er is echter een constante: een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Ruim assortiment huishoudelijk gereedschap

In ons assortiment huishoudelijk gereedschap vindt u onder andere een ragebol terug. Deze ragebol is voorzien van kokosharen en een steelverbinding. De kokosharen van deze ragebol zijn heel stevig en garanderen een lange levensduur. De steel wordt niet meegeleverd en dient u zelf even bij uw ragebol te bestellen.

Naast een ragebol kunt u hier ook een plumeaux aanschaffen. Het gaat om een statische plumeaux met een telescoopsteel. Net zoals onze ragebol heeft het een aantrekkelijk design, terwijl het met de kwaliteit van uw plumeaux echt wel goed zit. Deze plumeaux kunt u zelfs gewoon met haarshampoo wassen.

Toch meer interesse in een wasknijper in hout? Dat u voor uw wasknijper hout kiest, verbaast niks. De wasknijper in hout ziet er gewoon goed uit, is stevig en is ideaal om bloemkronen dicht te knijpen, was op te hangen of papier samen te houden.

Ten slotte vindt u hier ook een borstel met steel die net zoals onze ragebol en plumeaux van uitstekende kwaliteit is. En net zoals bij onze ragebol en plumeaux is ook de gebruiksvriendelijkheid en het comfortabel design een belangrijk pluspunt.

Meer dan alleen een ragebol, plumeaux of wasknijper in hout

Natuurlijk kunt u bij ons meer verkrijgen dan alleen een ragebol, wasknijper in hout of plumeaux. We hebben een ruim assortiment schoonmaakmateriaal waarmee u meteen aan de slag kunt. Denk bijvoorbeeld aan een steel voor de ragebol of een schoonmaakwagen voor het opbergen van de plumeaux. Bekijk zeker ook even volgende pagina’s met schoonmaakmateriaal;