Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 97
    124
Merk
  1. Diversey (2)
  2. Ecolab (1)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Vaatwas (2)

Safepack

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Safepack vaatwasmiddel kopen bij 4UStore

Safepack Vaatwaspoeder en -Middel moet zelfs de hardnekkigste resten verwijderen. Met het Safepack Vaatwaspoeder en -Middel zit je dan ook altijd safe. Dit Safepack Vaatwaspoeder en -Middel kan je eenvoudig in de vaatwasmachine plaatsen waarna het de afgestemde doseringen vrijgeeft. Het Safepack Vaatwaspoeder en -Middel kan echter enkel worden gebruikt in combinatie met het bijpassend doseersysteem. Twijfel je of wil je meer informatie met betrekking tot het Safepack Vaatwaspoeder en -Middel? Onze klantendienst helpt jou graag verder.

Safepack: hoogwaardig doseersysteem voor de vaatwas

Een Safepack is in feite een bag-in-box verpakkingssysteem. Het Safepack Vaatwaspoeder en -Middel wordt gebruikt voor reiniging in de vaatwas. Het garandeert gebruiksgemak, resultaat en veiligheid. Dankzij de unieke verpakkingsmethode wordt morsen voorkomen, waardoor het niet alleen veiliger maar ook economischer is. En dankzij het bijzonder ontwerp van de Safepack blijft er eveneens geen residu achter, terwijl de hoeveelheid plastic wordt geminimaliseerd. Zo is de keuze voor het Safepack Vaatwaspoeder en -Middel ook een ecologische keuze.

Welk Safepack vaatwasmiddel kies je?

Iedere Safepack combineert vaatwaspoeder en vaatwasmiddel in een enkel handig doseersysteem. Toch is niet elke Safepack Vaatwaspoeder en -Middel voor alle doeleinden geschikt. Lees daarom steeds de desbetreffende productpagina goed na. Het Suma Nova L6 Safepack Vaatwaspoeder en -Middel is bijvoorbeeld speciaal gemaakt om ook bij hard water uitstekend te presteren.

Het Suma Alu L10 Vaatwaspoeder en -Middel focust zich dan weer eerder op het reinigen van grote potten en pannen en dit in een- of meertanksystemen. Hier moet je echter wel eerst het hard water aanpakken door middel van een waterontharder, terwijl het anderzijds wel kan rekenen op corrosiewerende effecten.

Zo heeft iedere Safepack Vaatwaspoeder en -Middel zijn eigen kenmerken waarover onze klantendienst jou graag informeert. Geef ons belletje of neem contact op via de handige chatfunctie op deze website.