Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 8
  429
Merk
 1. Diversey (2)
 2. Ecolab (2)
 3. ProGlans (1)
 4. Sun (1)
 5. Tana Professional (1)
Type Schoonmaakmiddel
 1. Vaatwas (7)
Ecologisch schoonmaakmiddel
 1. Nee (1)
Keurmerk
 1. NordicEco (1)

Spoelglansmiddel

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

"

Spoelglansmiddel kopen bij 4UStore

Spoelglansmiddel is een speciaal middel dat de oppervlaktespanning verlaagt. Hierdoor druipt het laatste spoelwater beter van de vaat en blijven er geen vuildeeltjes, die in de waterdruppels verscholen gaan, achter. Ook strepen of vlekken krijgen zo geen enkele kans. Het resultaat is een glanzende vaat. Vooral indien je glazen wast, is het gebruik van spoelglansmiddel een absolute meerwaarde.

Hoe werkt spoelglansmiddel?

Spoelglansmiddel is een bijzonder goedje. Toch valt de unieke werking eenvoudig te verklaren door de unieke samenstelling van het glansspoelmiddel. Hoewel wij verschillende glansspoelmiddelen in onze webshop aanbieden, hebben zij in essentie wel een identieke samenstelling. Zo zal elk spoelglansmiddel wel citroenzuur bevatten. Citroenzuur komt van nature voor in citrusvruchten en vind je wel vaker terug in schoonmaakmiddelen. Citroenzuur helpt immers kalkaanslag te verwijderen, ook op jouw vaat. Hiernaast bevat het spoelglansmiddel meestal ook wel ethanol. Het gaat om een antischuimmiddel dat water bovendien sneller laat verdampen, waardoor er geen vlekken of strepen achter kunnen blijven. Het is eveneens het geheim achter een kurkdroge vaat. Tot slot zal spoelglansmiddel meestal ook vetalcohol bevatten. Dit is de feitelijke oppervlaktespanningsverlager en de verklaring waarom vuil- of stofdeeltjes niet hechten maar gewoon met het spoelwater verdwijnen.

Wat maakt een spoelglansmiddel uniek?

Als spoelglansmiddel in essentie identiek is, waarom bestaan er dan verschillende soorten glansspoelmiddelen? Dat heeft voornamelijk te maken met welke extra ingrediënten er aan het glansspoelmiddel werden toegevoegd. Voor bierglazen is het toevoegen van extra ingrediënten bijvoorbeeld cruciaal, omdat bij een klassiek glansspoelmiddel het bier sneller dood zal slaan. Hiernaast kan je ook een spoelglansmiddel kopen voor gebruik bij hard of net bij zacht water. Denk bovendien ook aan glansspoelmiddel in een doseersysteem. Het spoelglansmiddel moet dan ook extra lang houdbaar zijn. Tot slot vind je bij 4UStore ook ecologisch spoelglansmiddel van Ecolab.

Kortom: elk glansspoelmiddel heeft een unieke samenstelling waarbij het focust op een aantal specifieke toepassingen en waarbij het mag rekenen op bijzondere voordelen. En dat is ook de reden waarom wij kiezen voor een ruim aanbod. Dat is net zo eerlijk.

"