Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 18
  291
Merk
 1. BROXO (1)
 2. Diversey (1)
 3. Ecolab (6)
 4. Green Care Professional (1)
 5. Sun (2)
 6. Tana Professional (1)
Type Schoonmaakmiddel
 1. Vaatwas (9)
Ecologisch schoonmaakmiddel
 1. Nee (2)

Vaatwasmiddel

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Vaatwasmiddel kopen bij 4UStore

Een goed vaatwasmiddel is belangrijk om de vaat echt schoon te krijgen. Uiteraard kan je ook kiezen voor de zogenoemde all-in-one vaatwastabletten, maar onderzoek heeft aangetoond dat het gebruik van vaatwasmiddel toch een aantal voordelen kent. Bij 4UStore vind je verschillende vaatwasmiddelen, die zich toch voornamelijk op de horecasector en op grootverbruikers focussen. Ze komen dan ook in extra grote verpakkingen waarop onze staffelkorting automatisch wordt toegepast. Op die manier haal je jouw extra krachtig vaatwasmiddel ook extra voordelig in huis.

De voordelen van vaatwasmiddel

Ten aanzien van de all-in-one vaatwastabletten heeft vaatwasmiddel een aanzienlijk aantal voordelen. In de eerste plaats zou het vaatwasmiddel, ook in combinatie met glansspoelmiddel en vaatwaszout, nog steeds tot ruim 50 % goedkoper zijn dan vaatwastabletten. Hierbij kan je het vaatwasmiddel ook eenvoudiger doseren, waardoor verspilling wordt tegengegaan. Ook zou vaatwasmiddel beter geschikt zijn voor korte programma’s of voor spoelprogramma’s. Is jouw vaatwasmiddel op? Dan hoeft het gebruik van een vaatwastablet zeker niet het einde van de wereld te betekenen. Klassiek handafwasmiddel gebruik je echter maar beter niet. Dat is immers vragen om problemen.

Hoe doseer je jouw vaatwasmiddel?

Voor het doseren van het vaatwasmiddel is het belangrijk om de richtlijnen op de verpakking goed op te volgen. Meestal adviseert men zo’n 25 ml voor een volle vaatwas. Toch bieden wij ook extra geconcentreerde vaatwasmiddelen aan die ook bij een lagere dosering haarscherpe resultaten garanderen. De meeste hedendaagse vaatwasmachines beschikken over een eigen vakje met doseeraanduiding. Is dat niet het geval? Dan kan je ook kiezen voor apart verkrijgbare dispensers. Dat is net zo handig.

Vergeet overigens ook niet het onthardingszout en het glansspoelmiddel tijdig aan te vullen. Voor het glansspoelmiddel is er meestal een eenvoudig in te stellen doseerbakje in het toestel aanwezig. Het onthardingszout moet je dan weer in een speciaal compartiment aanvullen. Lees voor meer informatie de handleiding van jouw toestel even door.