Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 26
    48
Merk
  1. Dr. Becher (1)
  2. Sun (3)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Vaatwas (3)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (3)

Vaatwastabletten

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Vaatwastabletten kopen bij 4UStore

Voor een nette en blinkende vaat zijn goede vaatwastabletten nu eenmaal onmisbaar, maar dat hoeven we jou vast niet te vertellen. Zij maken een ideale dosering mogelijk en zorgen ervoor dat zelfs vetresten moeiteloos verdwijnen, terwijl het eindresultaat toch geen strepen achterlaat. Weet wel dat er verschillende soorten vaatwastabletten bestaan die stuk voor stuk hun eigen voor- en nadelen kennen. Welke vaatwastabletten jij kiest, is dan ook daarvan afhankelijk.

All-in-one vaatwastabletten

De meest bekende vaatwastabletten zijn de zogenoemde all-in-one vaatwastabletten. De Sun all-in one vaatwastabletten zijn hier het bekendste voorbeeld. Het voordeel is de eenvoudige doseerbaarheid en het haarnet resultaat. Echter zijn niet alle all-in-one tabletten geschikt voor de kortere of koudere programma’s en ligt de prijs van een all-in-one tablet iets hoger dan bij het gebruik van een combinatie van wasmiddel, glansspoelmiddel en zout. Natuurlijk moet je er dan wel al het werk bijnemen en zelf het vaatwasmiddel doseren, eventueel via een bijpassende dispenser. Ook het navullen van het onthardingszout en het glansspoelmiddel komt er dan bovenop.

Vaatwastabletten voor het reinigen van bierglazen

Bierglazen laten zich veel moeilijker reinigen dan de klassieke vaat. Het bierslijm is immers heel moeilijk weg te krijgen. Voor het reinigen van bierglazen zijn er dan ook speciale vaatwastabletten beschikbaar. Ook bij 4UStore vind je deze tabletten terug. Zij reinigen de bierglazen heel grondig en laten geen strepen na. Bovendien werken ze smaak- en reukloos, opdat de smaak van het bier niet wordt aangetast. Ook de vorming van storend bierslijm en de aanhechting op de onderdelen van de vaatwas, wordt met dergelijke vaatwastabletten voorkomen. Er bestaan overigens ook gelijkaardige vaatwastabletten die je gewoon in de spoelbak dient te plaatsen, eveneens met als doel de vorming van bierslijm te voorkomen. Onder andere de Calgonit bierglazen reiniger tabs zijn hier een mooi voorbeeld van.