Onze andere webshops

Interieur-reiniging

Foto-tabel Lijst

1-12 of 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Interieur reiniger kopen bij 4UStore

Een goede interieur reiniger is cruciaal om een nette (kantoor)omgeving te garanderen. Welke interieur reiniger je daarvoor nodig hebt? Dat is natuurlijk afhankelijk van welk oppervlak je wenst te reinigen. Bij 4UStore kan je bijvoorbeeld een allesreiniger kopen, maar kan je eveneens opteren voor een bijzondere interieur reiniger. Denk hierbij aan glasreinigers, RVS-reinigers en tapijtreinigers.

Welke interieur reiniger kopen? Wij leggen hieronder een en ander voor jou uit. Maar uiteraard kan je ook steeds contact opnemen met onze klantendienst. Zij gaan voor jou op zoek naar de best geschikte interieur reiniger en andere kantoorartikelen.

Allesreiniger kopen bij 4UStore

Een allesreiniger is een interieur reiniger die je op alle harde oppervlakken kan gebruiken. Het is geschikt voor alle huishoudelijke reinigingstaken. Een universele interieur reiniger, dus. Toch is een allesreiniger soms toegespitst op één specifieke taak. Denk bijvoorbeeld aan een allesreiniger die beter overweg kan met vetaanslag. In de desbetreffende subcategorie vind je meer informatie over dit type interieur reiniger.

Glasreiniger kopen bij 4UStore

Glas streeploos reinigen? Dat is met een klassieke interieur reiniger onmogelijk. Voor een speciale glasreiniger is het echter kinderspel. Zo’n glasreiniger is er immers speciaal voor het reinigen van glaswerk en spiegels. Dit type interieur reiniger is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en dit met of zonder sprayflacon.

RVS-reiniger kopen bij 4UStore

Voor een derde categorie moeten we ons tot de RVS-reinigers wenden. RVS is eveneens een bijzonder oppervlak waarvoor we een speciale interieur reiniger nodig hebben. Anders loop je immers het risico op krassen en rode aanslag. Bij 4UStore vind je verschillende onderhoudsproducten voor RVS terug, zowel in sprayflacons als in spuitbussen.

Tapijtreiniger kopen bij 4UStore

Tot slot kan je bij 4UStore ook tapijtreiniger kopen. Het gaat om een speciale interieur reiniger die de reiniging van diverse soorten tapijten moeiteloos weet te verzorgen. Zelfs hardnekkige vlekken weet dit schoonmaakmiddel uit tapijten te verwijderen. Het is dan wel belangrijk dat je het juiste type tapijtreiniger kopen gaat. Meer informatie vind je in de desbetreffende subcategorie of op de bijhorende productpagina’s.