Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Allesreinigers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 37

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 37

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Allesreiniger kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je diverse soorten allesreinigers kopen. Ongeacht welk type allesreiniger je ook kiest: steeds gaat het om een uiterst efficiënte reinigingsoplossing met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Uiteraard is iedere allesreiniger ook gewoon geschikt voor de reiniging in jouw kantine.

Van klassieke tot biologisch verantwoorde allesreiniger

De klassieke allesreiniger is een echt mannetje-van-alles. Het gaat om een lichtzuur reinigingsproduct dat eigenlijk geschikt is voor alle huishoudelijke reinigingstaken, zoals z’n naam het ook gewoon al aangeeft. Sommige allesreinigers zijn hierbij echter aangepast voor specifieke toepassingen. Denk aan allesreinigers die veel efficiënter omgaan met kalk- of vetaanslag.

Bij 4UStore bieden we nu ook de biologisch verantwoorde allesreiniger aan. In de eerste plaats moet je alvast weten dat allesreinigers over het algemeen beter voor het milieu zijn dan vetverwijderaars. Wil je echter iets extra’s doen? Dan kan je een biologisch verantwoorde allesreiniger kopen. Het gaat hierbij om een type allesreiniger waarbij bepaalde chemicaliën achterwege werden gelaten.

Allesreiniger kopen met een pistool

Bij de klassieke allesreiniger sta je zelf in voor de dosering en het aanbrengen van het product. Soms is dit niet de meest eenvoudige oplossing, zeker indien je de allesreiniger gebruikt op moeilijk bereikbare plaatsen. In dergelijke gevallen kies je maar beter voor een allesreiniger in pistoolvorm. Even richten en de verstuiver doet z’n werk. Hoewel je natuurlijk nog zelf moet wrijven, zorgt de verstuiver voor een goede en gerichte verspreiding van het reinigingsproduct. Dit maakt het gebruik van de allesreiniger veel eenvoudiger, comfortabeler en efficiënter.

Wil je meer informatie over de geschiktheid van onze allesreinigers voor specifieke toepassingen of ontvang je graag een vrijblijvend advies voor jouw onderneming? Onze klantendienst helpt jou graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie.