Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 65
    66
Merk
  1. Merkloos (1)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Interrieurreiniging (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (1)

RVS-reiniger

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Rvs reiniger kopen bij 4UStore

Voor het reinigen van RVS mag je niet zomaar klassieke schoonmaakmiddelen gebruiken. Dit zou het RVS kunnen beschadigen. Een RVS reiniger is daarentegen speciaal gemaakt om RVS te reinigen. Toch doet het meer dan RVS reinigen alleen. Zo brengt het meteen ook een beschermlaag aan. Zo’n RVS reiniger komt in verschillende formaten en uitvoeringen. Bij 4UStore vind je bijvoorbeeld een RVS reiniger in een doseercleaner, maar ook de navulling ervoor of een RVS cleaner in spuitbusvorm. Zoals steeds is onze extra voordelige staffelkorting van toepassing.

Hoe RVS reinigen?

Wil je RVS reinigen? Gebruik dan bij voorkeur steeds een speciaal daarvoor gemaakte RVS reiniger, zoals je ze in deze webwinkel vinden kan. Zo’n RVS reiniger weet vet, vingerafdrukken en andere vlekken eenvoudig te verwijderen. Bovendien zijn ze heel eenvoudig in gebruik en extra zuinig: een klein beetje RVS cleaner volstaat al. Bij 4UStore vind je RVS cleaners van bekende merken zoals Ecobal en Suma.

Het volstaat om de RVS reiniger te gebruiken in combinatie met een microvezeldoek. Ook dergelijke microvezeldoeken vind je in deze webshop. Een microvezeldoek zal immers een krasvrij resultaat bezorgen terwijl deze het vuil goed absorbeert. Lukt het niet met een microvezeldoek? Dan kan je de grovere middelen bovenhalen, maar gebruik altijd krasvrije schoonmaakmaterialen.

Wat doet de RVS reiniger?

In de eerste plaats zal de RVS reiniger het vuil verwijderen en dit zonder het metaal aan te tasten. De RVS reiniger herstelt ook de oorspronkelijke glans van het RVS, waardoor vingerafdrukken of vetvlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen. Zo blijft de kleur van het RVS mooi behouden. De RVS reiniger helpt dan ook de levensduur van jouw RVS-materialen aanzienlijk te verlengen.

Meer informatie over de geschiktheid van de verschillende RVS reinigers van 4UStore? Onze klantendienst helpt jou graag verder.