Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 39
    153
Merk
  1. Ecolab (1)
  2. Green Care Professional (2)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Interrieurreiniging (3)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Ja (2)
Keurmerk
  1. EU ECO-label (2)

Tapijtreiniger

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Tapijtreiniger kopen bij 4UStore

Zoals het woord het eigenlijk al aangeeft, zal een tapijtreiniger ons helpen wanneer we een tapijt reinigen. Het zorgt ervoor dat het vloerkleed reinigen een stuk eenvoudiger wordt omdat vuiligheden uit het tapijt loskomen. Hierbij gebruikt het geen stoffen die het tapijt schade kunnen berokkenen. Wel zijn er verschillende varianten op de markt beschikbaar, waarbij sommigen ook geschikt zijn voor gebruik in combinatie met automatische toestellen.

Houd rekening met de kenmerken van het tapijt

Hoewel een tapijtreiniger altijd zacht ontworpen is en geen zuren nodig heeft, is het toch belangrijk om even rekening te houden met de kenmerken van jouw tapijt. Zo is een kleurecht en waterbestendig tapijt reinigen nog steeds een stuk moeilijker. Hiervoor is ook lang niet elke tapijtreiniger geschikt. Bij 4UStore vind je echter altijd een tapijtreiniger, ook voor waterbestendige tapijten. Een voorbeeld hiervan is de Ecolab Carpet Spray ex tapijtreiniger. Deze tapijtreiniger heeft overigens nog een aantal extra voordelen. Zo is het niet alleen de ecologisch verantwoorde keuze, bovendien is deze vloerkleedreiniger geschikt voor zowel sproei- als extractiereiniging. Het vloerkleed reinigen wordt zo een stuk eenvoudiger.

Zo moet je je tapijt reinigen

Alleen een tapijtreiniger zal de klus natuurlijk niet klaren. Toch is een vloerkleed reinigen eigenlijk helemaal niet moeilijk. Vergeet hierbij niet om vooraf even jouw tapijt goed te stofzuigen, dat maakt het vloerkleed reinigen al veel eenvoudiger. Vooraleer we het tapijt reinigen, zullen we ook een schone wit doek klaarleggen en een geschikte tapijtreiniger kiezen. Lees steeds goed na of de tapijtreiniger voor jouw vlek en vloerbekleding geschikt is. Voor sommige vlekken hoef je overigens geen tapijtreiniger in huis te halen. Bij bloed volstaat waterstofperoxide, maar zal je wel een enzymreiniger nodig hebben. Zo’n enzymreiniger gebruik je ook bij urinevlekken, bijvoorbeeld van huisdieren. Test de reiniger hoe dan ook steeds op een kleine en onopvallende plek uit. Werkt hij goed? Dek dan de bevlekte plek en spoel de vloerbedekking. Laat de plek gewoon aan de lucht drogen en klaar! Zo zie je maar: wanneer we een goede tapijtreiniger kopen, is een tapijt reinigen helemaal niet zo moeilijk.