Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 41
    176
Merk
  1. Ecolab (3)
  2. Labaz (3)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Keukenreiniging (6)

Keuken-reiniging

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

"

Keuken reiniger kopen bij 4UStore

Een keuken moet er niet alleen net uitzien, het moet het ook echt zijn. Bacteriën mogen geen kans krijgen, want anders gebeuren er ongelukken. Een goede keuken reiniger dringt zich dan ook op. Zo’n keuken reiniger moet moeiteloos bacteriën doden en dient een net resultaat achter te laten. Anderzijds moet zo’n keuken reiniger ook aan een aantal andere vereisten voldoen. Zeker indien de keuken reiniger wordt gebruikt op plaatsen die nadien in contact komen met voedsel, mag zo’n keuken reiniger geen schadelijke stoffen bevatten. Elke keuken reiniger in ons assortiment voldoet aan de striktste HACCP-vereisten. Zo ben je steeds zeker van een opperste kwaliteit.

Keuken reiniger voor dagelijkse reiniging

Een keuken moet er altijd netjes uit kunnen zien, terwijl er toch echt wel hard wordt gewerkt. Sauzen spatten al eens in het rond, terwijl bloem om ons heen lijkt te dwarrelen. Een dagelijkse reiniging is cruciaal voor de nette uitstraling van jouw keuken. Zo’n keuken reiniger voor dagelijkse reiniging moet aan de aangehaalde vereisten voldoen. Hiernaast moet het ook snel werken, om de reinigingstijd te beperken. Bij ons vind je diverse soorten keukenreinigers voor dagelijkse reiniging. Denk bijvoorbeeld aan een vloerreiniger met een razendsnelle droogtijd. Zo kan er na de middag worden gereinigd en is de keuken weer helemaal net voor de start van de avondshift.

Keuken reiniger voor bijzondere reiniging

Je moet niet alleen de vloer of het werkoppervlak behandelen met een keuken reiniger. Ook minder zichtbare oppervlakken verdienen een behandeling met een geschikte keuken reiniger. Denk bijvoorbeeld aan de oven, maar ook aan dampkappen en afzuigkanalen. Het gaat om omgevingen die vaak te kampen hebben met hardnekkige vetaanslag en die maar moeilijk te reinigen zijn. Gelukkig hebben we ook voor dergelijke omgevingen een bijzondere keukenreiniger beschikbaar. Bij 4UStore vind je immers keukenreinigers van diverse merken en in uiteenlopende verpakkingen. Ook dispensernavullingen zijn bij ons gewoon verkrijgbaar.

"