Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 9
    167
Merk
  1. Ecolab (1)
  2. HG (2)
  3. Merkloos (1)
  4. Orphisch (2)
  5. Wecoline (1)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Removers (3)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (4)

Remover

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Removers zijn speciaal ontwikkelde schoonmaakmiddelen voor het verwijderen van hardnekkige vuiltes. Dit kan gaan om kauwgom maar ook grafiiti. Alles wat enigszins moeilijk los te komen is heeft een remover waardoor dit niet meer het geval is. En zo kunt u uw bedrijf optimaal schoonhouden zonder zorgen te hebben over kleine dingen zoals kauwgom onder de tafel. Bekijk het assortiment in removers hieronder.

Kauwgomverwijderaar & andere removers kopen bij 4UStore

Removers zijn er speciaal om hardnekkige vervuilingen te verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan algen, graffiti of kauwgom. Via een speciale remover of een kauwgomverwijderaar is respectievelijk graffiti verwijderen of kauwgom weghalen dan ook veel eenvoudiger. Met klassieke reinigingsmiddelen is dat daarentegen onmogelijk. Bij 4UStore vind je vier soorten removers: de graffity remover, de stickerremover, de Algstop en de kauwgomverwijderaar

Graffity remover kopen bij 4UStore

De Graffity remover is er speciaal om graffiti te verwijderen op vrijwel alle ondergronden. Echter is het ook geschikt voor het verwijderen van viltstift of schoenpoets. Ook kauwgom verwijderen kan je doen met deze remover, hoewel we daarvoor ook een speciale kauwgomverwijderaar aanbieden.

Stickerremover kopen bij 4UStore

De stickerremover is er dan weer voor het verwijderen van oude stickers en aanplakbiljetten. Het is geschikt voor gebruik op harde ondergronden maar ook op ramen, voertuigen of verkeersborden. Ook voor het verwijderen van lijm- en plakbandresten kan je deze remover gebruiken.

Verwijderen van groene aanslag

Voor het verwijderen van groene aanslag hebben we dan weer een speciaal product. Het gaat om een biocide die je kan gebruiken op tuinmeubilair maar ook op barbecues of ramen. Het mag echter niet met planten of bloemen in aanraking komen.

Kauwgom weghalen: kauwgomverwijderaar kopen bij 4UStore

Tot slot vind je bij 4UStore ook een kauwgomverwijderaar. De kauwgomverwijderaar bestaat uit een speciale spray dat de kauwgom bevriest. Vervolgens wordt het stukje kauwgom heel hard en kan je het eenvoudig verwijderen. De kauwgomverwijderaar vergt met andere woorden nog een minimale actie. Over het algemeen volstaat een lepel om vervolgens de kauwgom te verwijderen.

Wil je de kauwgomverwijderaar op een egale vloer gebruiken? Dan heb je naast de kauwgomverwijderaar eventueel wel een plamuurmes nodig om de kauwgom weg te halen. De kauwgomverwijderaar komt in een handige spuitbus van 400 ml. Zoals je het van 4UStore gewoon bent, is ook onze staffelkorting van toepassing op deze kauwgomverwijderaar.