Onze andere webshops

Sanitair-reiniging

Foto-tabel Lijst

1-12 of 41

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 41

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
"

Sanitaire schoonmaak producten kopen bij 4UStore

Ook een kantine beschikt over een sanitair complex, zowel voor het eigen personeel als voor bezoekers. En zo’n toiletruimte kan maar beter hygiënisch zijn. Klanten beoordelen de hygiëne en de kwaliteit van een horecagelegenheid immers op de uitstraling en de hygiëne van het kleinste kamertje. Volgens hen zou de hygiëne van de toiletruimte immers veel vertellen over hoe hygiënisch het er achter de schermen aan toegaat. En natuurlijk gaat het meestal over onbewuste verbanden, maar het toont wel aan dat je maar beter de hygiëne van jouw sanitair complex garandeert. Met de juiste sanitaire schoonmaak producten is dat echter kinderspel. Bij 4UStore vind je alvast de sanitaire schoonmaak producten die je zoekt. Hieronder lees je meer over de sanitaire schoonmaak producten die je in deze webwinkel kopen kan.

Welke sanitaire schoonmaak producten kopen bij 4UStore?

Het assortiment sanitaire schoonmaak producten laat zich bij 4UStore in grofweg drie categorieën onderverdelen. In de eerste plaats zijn er de ontkalkers. Zij worden gebruikt om het toilet, de urinoir en de wastafel van kalkaanslag te ontdoen. Dergelijke ontkalkers zijn verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale ontkalkers die geschikt zijn voor septische putten. Hiernaast kan je bij 4UStore ook ontstoppers kopen die ervoor moeten zorgen dat jouw toilet binnen de kortste keren opnieuw inzetbaar is. Tot slot vind je ook de sanitair-reinigers. Het gaat om sanitaire schoonmaak producten die breed inzetbaar zijn, gaande van schuurmiddel tot urinoirtabletten.

Ook ecologische schoonmaak producten kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je ook ecologische schoonmaak producten kopen. Het gaat hierbij onder andere om de sanitaire schoonmaak producten van Green Care. Deze schoonmaak producten van Green Care zijn voorzien van het Europese Ecolabel en zijn dus beduidend beter voor het milieu. Je kan verschillende sanitaire schoonmaak producten van Green Care kopen bij 4UStore. Denk maar aan wc-reinigers, glasreinigers voor het reinigen van de spiegel en andere sanitaire schoonmaakproducten met het EU Eco-label.

"