Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 1
    48
Merk
  1. Glorix (1)
  2. Tricel (2)
  3. WC eend (1)
  4. Wilms (1)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Sanitairreiniging (1)
  2. Vaatwas (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (2)

Ontkalker

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Ontkalker kopen bij 4UStore

Waar water is, is kalk aanwezig. Dat is nu eenmaal de situatie in Nederland en ook de sanitaire ruimte ontsnapt er niet aan. Al snel hoopt kalkaanslag zich op in de wc en in de urinoir. Niet alleen ziet dat er helemaal niet hygiënisch uit, bovendien nestelen zowel vuil als bacteriën zich er met alle plezier. Het tijdig behandelen van het sanitair met een goede ontkalker, is cruciaal. Beschik je over een septische tank? Dan moet je wel een geschikte ontkalker bestellen.

Ontkalker kopen voor het toilet

Een ontkalker gebruiken we om hardnekkige kalkaanslag in de toiletpot te verwijderen. Vooral de kalklaag die zich vormt op de waterlijn laat zich met een ontkalker snel verwijderen. In feite moet je zo’n ontkalker preventief gebruiken, zijnde: vooraleer de kalkaanslag storend aanwezig is. Naast de ontkalker heb je in feite maar weinig hulpmiddelen nodig. Een schuurspons, een bakje om water uit het toilet te scheppen en een microvezel schoonmaakdoek volstaan al. Het is wel belangrijk dat je een krachtige ontkalker koopt die ook onder water werkt. Zo genieten niet alleen de zichtbare delen een broodnodige behandeling.

Ontkalker bestellen voor sanitair & septische putten

Septische putten rekenen op hun micro-organismen. Een klassieke ontkalker zou hen kunnen doden, met alle gevolgen van dien. Indien je een ontkalker kopen gaat, zal je steeds moeten nagaan of het ook geschikt is voor septische putten. Hoewel dat tegenwoordig steeds vaker het geval is, is dat immers nog geen evidentie. Wat ons betreft kunnen we de ontkalkers van WC-eend aanraden. Niet alleen verwijdert het krachtig alle kalk en dit zelfs onder water, maar bovendien is het ook nog eens geschikt voor alle septic tanks. Zeker weten of een van onze producten geschikt is voor gebruik in combinatie met een septische tank? Kijk dan even op de desbetreffende productpagina of vraag onze klantendienst om hulp.