Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Sanitair-reinigers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 37

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 37

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Voor uw sanitair schoonmaakmiddelen kopen bij 4UStore

Als u voor uw sanitair schoonmaakmiddelen zoekt, bent u bij 4UStore aan het juiste adres. We verkopen voor uw sanitair schoonmaakmiddelen van verschillende merken en helpen zo om het kleinste kamertje schoon te houden. Ook rondom de poepdoos kan goed worden schoongemaakt, zelfs wanneer u voor een klein sanitair schoonmaakmiddelen zoekt. Daarnaast bieden wij verschillende toiletblokken aan die het ook tussendoor allemaal schoonhouden. 

Voor elk sanitair schoonmaakmiddelen van de bovenste plank

Wij beschikken over een heel uitgebreid assortiment schoonmaakmiddelen voor het sanitair. Het gaat onder andere om toiletontkalkers, toiletreinigers en kalkreinigers. Ook wanneer u voor een ernstig verontreinigd sanitair schoonmaakmiddelen zoekt, hebben wij een aantal geschikte producten. Zo kunt u voor uw sanitair schoonmaakmiddelen kopen met oppervlakte-actieve stoffen die nog beter hardnekkig vuil verwijderen. Het gaat veelal om schuurmiddelen waarbij u wel nog even de toiletborstel moet gebruiken, maar waarbij u geen schade aan de oppervlakken hoeft te vrezen. Ten slotte vindt u hier urinoirtabletten, toiletblokjes, toiletblokhouders, vloerreinigingsproducten en natuurlijk ook reinigers voor ruiten en spiegels.

Voor uw sanitair schoonmaakmiddelen kopen die ecologisch zijn

Wilt u voor uw sanitair schoonmaakmiddelen kopen die ecologisch zijn? Ook dan hebben wij een aantal ecologische schoonmaakmiddelen voor u beschikbaar. Onze ecologische sanitairreinigers dragen het Cradle to Cradle-certificaat en/of het EU Ecolabel wat hun ecologische eigenschappen onderstreept. Veelal zijn ze biologisch afbreekbaar zonder schade aan het natuurlijk leefmilieu toe te brengen. Ondanks hun ecologische eigenschappen hoeven ze echter niet onder te doen voor de kwaliteiten van andere sanitairreinigers. U zoekt voor uw sanitair schoonmaakmiddelen die krachtig maar ecologisch zijn? Ontdek ze op deze pagina.

Andere schoonmaakmiddelen kopen bij 4UStore

Zoekt u niet alleen voor uw sanitair schoonmaakmiddelen? Ook dan vindt u in 4UStore een betrouwbare partner. Ook voor ontstoppers en andere schoonmaakmiddelen kunt u bij ons terecht. Bekijk zeker ook even volgende pagina’s waar u een aantal andere producten vindt: