Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vloer-reiniging

Foto-tabel Lijst

1-12 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Vloerreiniging producten kopen bij 4UStore

Het reinigen van vloeren vormt een bijzonderheid binnen de schoonmaaksector. Dit omdat er wel heel veel verschillende vloeren bestaan die stuk voor stuk eigen vloerreiniging producten vergen. Bij 4UStore vind je ze gelukkig allemaal terug. Wij beschikken immers over de vloerreiniging producten van merken zoals Tana, Labaz en Tricel. Dergelijke vloerreinigingsproducten kennen allemaal hun eigen doel. Van zelfglansemulsie tot speciale HACCP-conforme keukenvloerreinigers: bij 4UStore is het nog heel gewoon.

Vloerreiniging producten voor alle toepassingen

Bij 4UStore vind je altijd wel de best geschikte vloerreiniging producten terug. Zo kan je bij ons bijvoorbeeld Tana Tawip Innomat kopen, een vloerreiniging product voor gebruik in schrobzuigautomaten. Ook handmatig reinigen blijft echter gewoon mogelijk, zoals het vloerreiniging product Tana Tanex Trophy bewijst. Het gaat in dit geval om een vloerreinigingsproduct voor sportvloeren. Liever een vloerreiniging product voor alkaligevoelige vloeren (Green Care Linax Complete), voor waterbestendige vloeren (Ecolab Indur Fast Vloerreiniging) of voor het reinigen van vette keukenvloeren (Ecolabn Wash n Walk vloerreiniging)? Bij 4UStore is het nooit een probleem!

Maar uiteraard kan je naast dergelijke bijzondere vloerreinigingsproducten ook vloerreinigingsproducten voor dagdagelijks gebruik kopen. Dan hebben we het onder andere over het vloerreinigingsproduct Green Care Tanet Neutral, dat ondanks het toegankelijk karakter ook hardnekkige vlekken weet te verwijderen.

Ecologische vloerreinigingsproducten kopen bij 4UStore

Draag je het milieu hoog in het vaandel? Dan kan je bij 4UStore ook ecologische vloerreiniging producten kopen. Het gaat om vloerreiniging producten die merkwaardig minder belastend zijn voor het milieu en bijvoorbeeld geen zuren bevatten. Deze vloerreinigingsproducten met EU ECO-label zijn onder andere verkrijgbaar van het merk Green Care. Het gaat om een merk van Werner & Mertz Professional dat duurzaam ondernemerschap stimuleert door onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Naast het EU ECO-label zijn hun producten onder andere ook voorzien van andere certificaten zoals Cradle to Cradle en EMAS. Zij garanderen een duurzame kwaliteit. En zo weet jij dat je goed zit.

"