Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Wasmiddelen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Een propere was start met de geschikte wasproducten.  Zowel voor witte als voor gekleurde was hebben wij eigen wasmiddelen die voldoen aan de strikte kwaliteitsvereisten.  Deze wasmiddelen komen bovendien met extra vlekverwijderaar, waardoor geen enkele vlek nog een match is voor onze wasproducten. Het resultaat is een altijd propere was en dat met een enkel product .Ook bij onze collectie aan wasmiddelen en wasverzachters kan u bovendien genieten van onze handige staffelkorting.

Over wassen en wasproducten: hoe besparen?

De wasmachine, de hoop van onze propere kleren. Wij Nederlanders wassen dan ook heel wat af. Onderzoek heeft uitgewezen dat Nederlanders dagelijks gemiddeld 0,26 wasmachines doen draaien per persoon. Voor een gezin van vier is dit een dagelijkse wasbeurt. Uiteraard zijn dergelijke wasbeurten niet gratis, van wasmiddelen en wasproducten tot de energiefactuur: hoe kan je daar nu eigenlijk op besparen?

Besparen begint bij een geschikte wasmachine

Als je echt wilt besparen, kijk dan niet enkel en alleen naar de aankoopprijs van wasmiddelen, wasproducten of de wasmachine zelf. Ga bij de aankoop van een wasmachine goed het water- en energieverbruik na. Is een wasmachine 10% duurder maar levert hij daarentegen een drastische energiebesparing op, dan moet je dat zeker overwegen. Ga met andere woorden niet blindelings af op de aankoopprijs, besparen doe je immers op lange termijn.

Besparen op energiekosten

Iedere wasbeurt zal uiteraard ook energie verbruiken. Waar wassen op 30 graden gemiddeld 9 eurocent kost per week, zal wassen op 60 graden je al snel 21 eurocent kosten. Het verschil lijkt dan misschien wel klein, maar alle beetjes helpen. Weet ook dat dat verschil uiteindelijk toch gaat doorwegen: een besparing van 13 eurocent per wasbeurt zal over een periode van vijf jaar resulteren in een totale besparing van  ongeveer 250 euro. Bij besparen helpen alle beetjes. Deze lijst is trouwens niet helemaal sluitend: om optimaal te besparen kies je dan ook beter A+++ wasmachine waarmee je tot wel 40% kan besparen.

Besparen op wasmiddelen en wasproducten

Inderdaad, ook op wasmiddelen en wasproducten kan je zeer handig besparen. In de eerste plaats is het daarbij belangrijk om niet voor onbehoorlijke wasmiddelen en wasproducten te kiezen. In eerste opzicht lijk je met dergelijke goedkope wasmiddelen veel uit te sparen, maar op lange termijn zal je meer wasbeurten moeten ondergaan en zal ook je kleding sneller in de prullenmand verdwijnen. Hier wegen de nadelen duidelijk niet op tegen de voordelen. Hoe je dan wel kan besparen op wasmiddelen en wasproducten? Door een en ander in grotere hoeveelheden aan te kopen. In onze webshop bieden we daarom behoorlijke wasmiddelen en wasproducten aan, maar dan in ruimere hoeveelheden en aan extra voordelige tarieven. Door uitdrukkelijk te kiezen voor flessen van 5 liter kan de producent besparen op verpakkingsmaterialen en die besparing laten wij ook u genieten. Bovendien kan je deze wasmiddelen en wasproducten bij ons gewoon in grotere hoeveelheden aankopen, waardoor je van een extra staffelkorting kan genieten. Bestel je bijvoorbeeld ineens 15 flessen van onze wasmiddelen / wasproducten, dan kan je maar liefst 7 tot 8% besparen op de aankoopprijs.

Besparen op die dagelijkse of wekelijkse wasbeurten is duidelijk een werk van lange adem. Het start met de geschikte wasmachine, het wassen op een lagere temperatuur en het aankopen van behoorlijke wasmiddelen / wasproducten aan een uiterst vriendelijke prijs.  Bestel daarom vandaag nog jouw wasmiddelen en wasproducten bij Kantinewinkel en geniet van een extra voordelige staffelkorting.