Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 23
    355
Merk
  1. Ecolab (3)
  2. Omo (2)
  3. Tricel (1)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Wasmiddelen (4)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (2)

Vloeibaar wasmiddel

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

"

Vloeibaar wasmiddel kopen bij 4UStore

Wanneer het over wasmiddel gaat, heb je de keuze tussen wasmiddel in poedervorm en vloeibaar wasmiddel. Eigenlijk hebben ze alle twee hun eigen voor- en nadelen. Daarom leggen wij hieronder uit wanneer vloeibaar wasmiddel de beste keuze is en wanneer wasmiddel in poedervorm beter geschikt is. Voor ons staat het resultaat immers centraal. En daarom bieden we ook alleen de beste producten aan. Natuurlijk tegen wel heel scherpe prijzen, zoals je het van 4UStore gewoon bent.

Waarom vloeibaar wasmiddel kopen?

In de eerste plaats is vloeibaar wasmiddel eenvoudiger te gebruiken dan waspoeder. De verpakkingen van vloeibaar wasmiddel zijn bovendien veel handzamer, zeker indien het gaat om geconcentreerd vloeibaar wasmiddel. Een extra voordeel van vloeibaar wasmiddel is dan weer dat het razendsnel zijn werk doet omdat het niet hoeft op te lossen. Ook voor korte en ecologische programma’s is het gebruik van vloeibaar wasmiddel dus een goed idee. En dat is goed voor het milieu. En voor jouw bankrekening. Extra voordelen van vloeibaar wasmiddel zijn tot slot het ontbreken van al te veel bleekmiddelen en het ontbreken van een risico op klontvorming, waardoor de wasmachine stuk kan gaan.

Of toch beter wasmiddel in poedervorm kopen?

Aan vloeibaar wasmiddel zijn anderzijds een aantal nadelen verbonden die vooral in het voordeel van waspoeder spreken. Zo is een fles wasmiddel over het algemeen iets duurder dan waspoeder. Bij langere programma’s blijkt waspoeder ook een iets frisser resultaat te bezorgen. Maar ook bij lagere temperaturen kan vloeibaar wasmiddel voor nare geurtjes zorgen, vooral indien er restjes achterblijven in jouw machine. Daarom wordt aangeraden om af en toe eens een warme was te draaien. Overigens impliceert dat niet dat dergelijke problemen bij het gebruik van waspoeder niet kunnen ontstaan. Integendeel, hier bestaat immers vooral het risico op klontvorming en defecten aan de wasmachine. Bovendien wordt het waspoederbakje sneller vies bij het gebruik van waspoeder.

Kortom: zowel vloeibaar wasmiddel als waspoeder mogen rekenen op eigen voor- en nadelen. Maak daarom vooral zelf even uit wat je verkiest. En weet dat veel problemen te maken hebben met gemaakte fouten. Een goede dosering en het volgen van de gebruiksaanwijzingen kan veel problemen helpen te voorkomen. En dat geldt zowel voor vloeibaar wasmiddel als voor waspoeder.

"