Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 30
    119
Merk
  1. All (1)
  2. Ecolab (1)
  3. Tricel (2)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Wasmiddelen (4)
Keurmerk
  1. EU ECO-label (1)

Waspoeder

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Waspoeder kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vind je zowel waspoeder als wasverzachter en dit in extra grote verpakkingen. Zowel het waspoeder als het wasverzachter werd speciaal voor grootverbruikers geselecteerd en kent dan ook een ruime minimale inhoud, gaande van vijf tot en met vijftien kilogram. Het gaat hierbij om bekende en minder bekende merken zoals Robijn, Ecolab en Ariel. Ieder type waspoeder voldoet hierbij aan de striktste vereisten op vlak van kwaliteit en weet de beste was te garanderen. Nog even wat wasverzachter gebruiken en klaar is Kees!

Universeel waspoeder kopen bij 4UStore

Universeel waspoeder is de echte klassieker die eigenlijk overal goed voor is. Toch is het ook opletten geblazen. Omdat ze ooit moeiteloos witte kledingstukken moeten kunnen behandelen, bevatten ze steeds ook een deel bleekmiddel. Onvoldoende om een rood shirt tot roze om te toveren, maar na herhaaldelijke wasbeurten kan het toch voor verkleuring zorgen. Het universeel waspoeder gebruik je dan ook voornamelijk voor witte was of voor gekleurde was met lichtere kleuren. Voorbeelden van dit type poeder vinden we bij het universeel waspoeder van Ecolab en van All Classic.

Waspoeder voor gekleurde was kopen bij 4UStore

Waspoeder voor gekleurde was bevat op zijn beurt net geen bleekmiddelen, waardoor het niet geschikt is voor het reinigen van witte kledingstukken. Hiernaast bevat dergelijk wasmiddel ook bestanddelen die het afgeven van kleuren moet voorkomen. Maak je echter geen illusies: het zal het afgeven enkel afremmen. Toch helpt het gekleurde kledingstukken langer mee te gaan, waardoor het de ideale keuze is voor gekleurde was.

Waspoeder voor hardnekkige vlekken kopen bij 4UStore

Bij hardnekkige vlekken zoals koffie, ontlasting en rode wijn, zal klassiek waspoeder zelden nog volstaan. In dergelijke gevallen is er dan ook het poeder voor hardnekkige vlekken. Vaak is het zelfs zo krachtig dat je het ook gewoon kan gebruiken om pannen of snijplanken te reinigen. Een voorbeeld van dit product is de Tricel professional oxy power.