Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 19
    20
Merk
  1. Tricel (2)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Wasmiddelen (2)

Wastabletten

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

"

Wastabletten kopen bij 4UStore

Bij het wassen van de vaat heb je een ruime keuze aan wasmiddelen. Zo kan je kiezen voor vloeibare wasmiddelen of wasmiddel in poedervorm. Wastabletten zijn eveneens een mogelijkheid. Dergelijke wastabletten hebben dan ook een aantal belangrijke voordelen te bieden, die hieronder zijn weergegeven. Wel blijft het belangrijk om geschikte wastabletten te kiezen, ook wat de vaatwas betreft. Hierbij heb je de keuze tussen klassieke vaatwastabletten en zogenoemde all-in-one vaatwastabletten. Eventueel kan het noodzakelijk zijn om zelf nog glansspoelmiddel en vaatwaszout toe te voegen. Ook daarover lees je hieronder meer.  

Voordelen van wastabletten

Wastabletten laten zich eenvoudig gebruiken en hebben dat gebruiksgemak dan ook als voornaamste voordeel, zeker in vergelijking met vloeibaar wasmiddel. Anderzijds hebben wastabletten ook een besparende functie, zowel economisch als ecologisch. Overdosering, zoals we het vooral bij vloeibaar wasmiddel wel vaker zien gebeuren, is immers niet mogelijk. En zo voorkom je ook nare geurtjes door achterblijvend waswasmiddel. Of nog erger: klontvorming en de wasmachine die stuk gaat! Nee, met wastabletten ken je dergelijke problemen niet. Anderzijds zijn er natuurlijk ook nadelen verbonden aan het gebruik van wastabletten, anders zouden wij geen vloeibaar wasmiddel of waspoeder meer hoeven te verkopen. De iets hogere kostprijs is daar een voorbeeld van.

Ook wastabletten voor de vaatwas kopen bij 4UStore

In principe heb je de keuze tussen klassieke wastabletten enerzijds en zogenoemde all-in-one wastabletten anderzijds. Aan klassieke wastabletten moet je dan zelf nog glansspoelmiddel en zout toevoegen. Bij all-in-one vaatwastabletten is dat niet nodig, omdat alle ingrediënten reeds in de vaatwastabletten vervat zitten. Vaak zijn dergelijke all-in-one wastabletten ook nog eens van extra ingrediënten voorzien, denk bijvoorbeeld aan een middel om corrosie tegen te gaan of om metaal te beschermen. Extra handig, toch? Niet voor niets heeft ook de Consumentenbond recent aangegeven dat all-in-one vaatwastabletten de voorkeur genieten. Echter plaatste het er wel één kanttekening bij: indien je vooral glazen wast die streeploos moeten drogen, krijgen klassieke vaatwastabletten alsnog de voorkeur. Maar dan moet je er natuurlijk ook spoelglansmiddel en zout aan toevoegen. Gelukkig zijn ook deze vaatwasmiddelen gewoon bij 4UStore verkrijgbaar.

"