Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 137
    138
Merk
  1. Ecolab (1)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Wasmiddelen (1)

Wasverzachter

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Wasverzachter kopen bij 4UStore

Wil je een echt heerlijk zachte was? Dan heb je nood aan een wasverzachter. Het gebruik van een wasverzachter heeft dan ook een groot aantal voordelen te bieden. Een fris geurtje, extra soepelheid en een zacht gevoel zijn daar slechts enkele voorbeelden van. Omdat iedere wasverzachter op een andere manier werkt en een ander geurtje kent, is geen enkele wasverzachter identiek.

Wasverzachter kopen? Dan ben je bij 4UStore op de juiste plaats. Ook wij bieden immers een ruime keuze aan wasverzachters aan en dit in extra grote verpakkingen. En dan hebben we het nog niet eens over onze extra voordelige staffelkorting gehad!

Waarom wasverzachters onmisbaar zijn

Door wasverzachter aan het laatste spoelwater toe te voegen, voelt de was veel soepeler aan. Dit komt omdat een wasverzachter een zogenoemde kationogene oppervlakte-actieve stof bevat. Deze stof neutraliseert de anionogene oppervlakte-actieve stofdeeltjes die het wasmiddel afgeeft. Aan de wasverzachter is steeds ook een eigen parfum toegevoegd. Het gaat om een speciale parfum want het moet goed aan het textiel hechten. Bij kwalitatieve wasverzachters ruik je het parfum ook na een lange tijd in kast nog steeds even goed.

Zo werd de Robijn Morgen Fris speciaal ontworpen om bij iedere beweging een beetje parfum vrij te geven. Niet alleen ruik je zo de hele dag heerlijk fris, maar bovendien blijven de geurdeeltjes extra lang in het kledingstuk aanwezig.

De verschillende soorten wasverzachters

Een wasverzachter is verkrijgbaar in poedervorm, in vloeibare vorm of in vaste vorm. Een wasverzachter in poeder- of vaste vorm heeft zijn compact formaat als voornaamste voordeel. Toch wordt steeds vaker een wasverzachter in vloeibare vorm aangeraden. Omdat zo’n wasverzachters een emulsie van de kationogene oppervlakte-actieve stoffen en een water-/alcoholmengsel bevatten, is de dosering over het algemeen een stuk eenvoudiger. Hierdoor ruikt de volledige was heerlijk fris.

Wasverzachter kopen? Dat doe je toch gewoon bij 4UStore! Neem ook even een kijkje in ons assortiment waar je ook wastabletten, waspoeder en vloeibaar wasmiddel vindt.