Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@kantinewinkel.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
 1. 12
  458
Merk
 1. HYGEN (1)
 2. Rubbermaid (34)
 3. X Frame (3)
Type afvalbak
 1. Rubbermaid Brute (2)

Onderdelen voor wagens

Foto-tabel Lijst

1-12 of 38

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 38

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
"

Onderdelen voor schoonmaakwagens kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kunt u schoonmaakkarretjes van verschillende merken kopen. De meeste schoonmaakkarretjes hebben met elkaar gemeen dat ze naar wens verder uit te breiden zijn met extra onderdelen en accessoires. Hierdoor kunt u de schoonmaakwagen gemakkelijk naar uw hand zetten. Soms worden een aantal accessoires alvast meegeleverd in een extra voordelige combideal en soms dient u zelf nog een aantal extra onderdelen voor schoonmaakwagens aan uw winkelmandje toe te voegen.

Diverse onderdelen voor schoonmaakwagens

U kunt de meest uiteenlopende onderdelen voor schoonmaakwagens kopen en dit van merken als Rubbermaid en X Frame. Voorbeelden van onderdelen voor schoonmaakwagens van Rubbermaid zijn een extra laademmer, een ballastring, een kastdeurset, een onderbouwschap en een emmerset. Voorbeelden van onderdelen voor schoonmaakwagens van X Frame zijn een afvalzakhouder, een papierrolhouder en een mand. Met deze onderdelen voor schoonmaakwagens stemt u de schoonmaakwagen helemaal af op uw behoeften. Ga wel altijd de compatibiliteit van deze onderdelen voor schoonmaakkarretjes na. Dit is aangegeven op de productpagina’s. Indien u hierover twijfelt, kunt u steeds telefonisch of per mail contact opnemen met onze klantenservice.

Meer dan alleen onderdelen voor schoonmaakwagens kopen bij 4UStore

Bij ons kunt u niet alleen onderdelen voor schoonmaakwagens kopen, maar vindt u ook een ruim assortiment van schoonmaakkarretjes. Daarnaast bieden we heel wat schoonmaakartikelen aan die u kunt gebruiken in combinatie met een van onze schoonmaakkarretjes. Zo hangt u bijvoorbeeld een waarschuwingsbord op aan een van de haakjes van uw schoonmaakwagen of doet u hetzelfde met een emmer. Dat maakt het gemakkelijk om het te transporteren. Deze producten kunt u aanschaffen op de hieronder weergegeven pagina’s.

"