Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 9
    24
Merk
  1. Numatic (2)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Stofzuiger (1)

Stofzuiger onderdelen

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Onderdelen stofzuiger kopen bij 4Ustore

Voor al uw extra materiaal voor de stofzuiger kunt u hier terecht. Wij bieden verschillende extra onderdelen aan voor de stofzuiger, bijvoorbeeld voor wanneer deze kapot gaat of als er vervangstukken nodig zijn. De onderdelen die u hier vindt zijn geschikt voor de stofzuigers die bij ons op de webshop worden verkocht. Andere onderdelen stofzuiger zult u hier niet vinden. Bekijk hierboven het aanbod onderdelen stofzuiger, verkrijgbaar aan de voordeligste prijs.

Onderdelen stofzuiger Numatic

De stofzuigers van Numatic staan bekend om hun vele extra stukken en onderdelen waardoor u eenvoudig de Numatic-stofzuiger naar uw hand zet. Het heeft ook het voordeel dat u bij een defect eenvoudig de onderdelen voor de Numatic-stofzuiger vindt. Naast reserve-onderdelen vindt u hier ook opzetstukken.

Onder andere de borstel van de Henry-, George-, Hetty- en James-stofzuigers is hier verkrijgbaar. In principe hoeft u met dergelijke onderdelen de stofzuiger niet zelfstandig uit te rusten en worden dergelijke onderdelen en stofzuiger samen geleverd. Wanneer de onderdelen de stofzuiger in de steek laten en stuk zouden gaan, kunt u via onze onderdelen de stofzuiger herstellen.

Niet alleen onderdelen voor stofzuiger

Niet alleen kunt u met onze onderdelen de stofzuiger optimaal uitrusten, daarnaast vindt u bij ons ook stofzuigerzakken. Hierbij horen onze stofzuigerzakken, onderdelen en stofzuiger samen: wij verkopen enkel onderdelen en zakken voor stofzuigers die we ook zelf verkopen. Ontdek vooral zelf even ons aanbod: