Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Mechanische veger

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

"

Een mechanische veger kopen bij 4UStore

Een mechanische veger is een veger die gebruikmaakt van borstelrollen. Het veegt vuil en stof doeltreffend en snel op. Het is een goede oplossing voor omgevingen waar een stofzuiger niet wenselijk is, bijvoorbeeld om opwaaiend stof en verplaatsing van allergenen te voorkomen. Onder andere in de voedselverwerkende industrie gebruikt men wel vaker een mechanische veger. Bij ons kunt u onder meer de Rubbermaid Sweeper verkrijgen. De Rubbermaid Sweeper is een erg goede mechanische veger die speciaal is ontworpen voor professioneel gebruik.

Kennismaking met de Rubbermaid Sweeper

De Rubbermaid Sweeper is een mechanische veger met borstelrollen. Het is gemaakt van hoogwaardig kunststof en gegalvaniseerd staal. Het heeft een speciale stootrand om de meubels en de muren te beschermen. Het vuilopvangbakje is gemakkelijk te ledigen en dankzij de handgreep is het eenvoudig te bedienen. De Rubbermaid Sweeper is na gebruik gemakkelijk te reinigen. Afhankelijk van het gekozen model is de Rubbermaid Sweeper te gebruiken op hardhouten vloeren, tapijten en harde vloeren. De Rubbermaid Sweeper is te verkrijgen in een uitvoering van 19 cm en in een kleinere variant van 16,5 cm.

Meer dan alleen de Rubbermaid Sweeper kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vindt u alles wat u nodig hebt voor een optimale vloerreiniging. Het gaat daarbij niet alleen om een mechanische veger, want ook bijvoorbeeld een stofzuiger of een dweil is bij ons te verkrijgen. Daarnaast verkopen we klassieke bezems. Deze worden veelal zonder een steel verkocht, maar de stelen zijn apart te verkrijgen.

"