Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Bedrijfsafval containers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 23

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 23

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een bedrijfsafvalcontainer kopen bij 4UStore

De afvalstroom binnen ondernemingen neemt al snel grote proporties aan. Daarom is een bedrijfsafvalcontainer geen overbodige luxe. Een bedrijfsafvalcontainer biedt extra veel ruimte om het afval op te slaan en beschikt over een afsluitbaar deksel, zo wordt ongedierte op een afstand gehouden. Uiteraard is een bedrijfsafvalcontainer steeds voorzien van wieltjes om hem eenvoudig te verplaatsen. Bij 4UStore verkiezen we een bedrijfsafvalcontainer met zwenkwielen, omdat dat nu eenmaal het eenvoudigst is. Ten slotte moet een bedrijfsafvalcontainer ook voorzien zijn van een wielvergrendeling, opdat de bedrijfsafvalcontainer niet op eigen houtje doorheen je onderneming rolt.

De bedrijfsafvalcontainer bij 4UStore

Bij 4UStore kan je een bedrijfsafvalcontainer kopen in twee volumes, namelijk 770 liter en 1.100 liter. Het gaat in beide gevallen om een stevige bedrijfsafvalcontainer met zwenkwielen, vergrendeling en een afsluitbaar deksel. De bedrijfsafvalcontainer is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals grijs, blauw, zwart en groen. Dat maakt afvalscheiding zo eenvoudig mogelijk.

Een staalverzinkte bedrijfsafvalcontainer

Bij 4UStore kan je ook een staalverzinkte bedrijfs afvalcontainer kopen. Ook hier is deze bedrijfs afvalcontainer verkrijgbaar in twee volumes, namelijk 770 liter en 1.100 liter. Het voordeel van een staalverzinkte container voor bedrijfsafval is natuurlijk de stevigheid ervan. Vooral wanneer het er stevig aan toe gaat en zware stukken met de nodige kracht in een bedrijfs afvalcontainer worden geworpen, is zo’n staalverzinkte container voor bedrijfsafval welkom. Niet voor niets vinden we de staalverzinkte container voor bedrijfsafval vaak terug in magazijnen en productieruimten, waar stoere mannen het decor sieren.

Jouw bedrijfs afvalcontainer kopen bij Prullenbaktotaal.nl

Bij 4UStore reken je op een uitgebreid assortiment vuilnisbakken. Naast een bedrijfs afvalcontainer koop je hier ook Kliko rolcontainers, Rubbermaid containers en prullenbakken. Ben je echter op zoek naar een ruimer assortiment? Dan raden we aan om jouw bedrijfs afvalcontainer of andere prullenbakken te kopen bij Prullenbaktotaal.nl, onze andere 4UStore. Daar vind je onder andere: