Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Binnen bakken

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

"

Binnenbak (prullenbak) kopen bij 4UStore

Een goede prullenbak bestaat uit een binnenbak en een buitenbak. Hierdoor kunt u de prullenbak namelijk veel eenvoudiger schoonmaken. Bij sommige fabrikanten staat het u zelfs toe om flexibel te zijn. Zo kunt u met een enkele binnenbak de prullenbak sieren, maar kunt u ook kiezen voor twee binnenbakken. Hierdoor kunt u gemakkelijker afval scheiden. Indien u met een binnenbak de prullenbak compleet wil maken, bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment van binnenbakken en kunnen altijd wel met een binnenbak uw prullenbak compleet maken.

Altijd geschikte binnenbakken op voorraad

Als u met een binnenbak de prullenbak compleet wil maken, vindt u hier een ruim assortiment. Wij hebben diverse binnenbakken van merken als Rubbermaid, Copperfield en Carro. Deze binnenemmers zijn vaak ook in verschillende kleuren te verkrijgen en met uiteenlopende afmetingen en volumes. We geven bij iedere binnenbak de prullenbak waarmee het compatibel is aan. Hierdoor vindt u nog eenvoudiger een passend exemplaar. Kies een leuk kleurtje en maak het scheiden van afval eenvoudiger. Ook bijzondere binnenbakken met bijvoorbeeld een bekerinzet zijn te verkrijgen. Daarbij hebt u de keuze tussen de meest uiteenlopende materialen, gaande van plastic tot verzinkt metaal.

Binnenbak en prullenbak kopen bij 4UStore

Bij ons kunt u terecht voor de binnenbak en prullenbak. We verkopen met andere woorden niet alleen binnenbakken, maar ook de bijpassende prullenbakken en afvalbakken voor binnen en buiten. We hebben een heel ruim assortiment van prullenbakken, pedaalemmers, buitenafvalbakken en containers. Op de hieronder weergegeven pagina’s vindt u deze producten terug.

"