Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 45
  82
Merk
 1. Rubbermaid (4)
Materiaal
 1. Kunststof (4)

Containers

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Afval sorteren, opslaan en overslaan – het vraagt soms heel wat logistiek en praktisch denkwerk. Ons aanbod aan afvalcontainers moet daar een praktische oplossing op weten te formuleren. Binnen ons assortiment gaat het voornamelijk om afvalcontainers van Rubbermaid Brute, die dankzij hun veelzijdig karakter en uiterste stevigheid een ideale oplossing bieden voor menig afvalprobleem. Ze zijn dan ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, gaande van ronde en vierkante containers tot de zogenaamde rollout-containers. Ook verkrijgbaar zijn allerhande opties en aangepaste systemen op maat én uiteraard ook containers van andere producenten. Een totaalaanbod, zoals je van ons mag verwachten.

Brute opslagkracht

Rubbermaid staat voor plastic oplossingen die menig afvalprobleem met pure opslagkracht moeten oplossen. Al sinds 1968 doen ze dat door gebruik te maken van de meest innoverende technologieën. Rubbermaid kende sindsdien dan ook een gestage groei en wist ook op deze webwinkel terecht zijn plaats te veroveren.

De brute opslagkracht van Rubbermaid merken we aan de stevigheid van haar vuilnisbakken en afvalcontainers. “The thoughest just got more productive”, mogen we terecht op hun website lezen. De afvalbakken van Rubbermaid Brute worden dan ook gemaakt op basis van de meest hoogwaardige materialen in zijn soort. Een UV-remmende laag biedt dan weer bescherming om een langgerekte levensduur te garanderen. Deze Brute vuilnisbakken werden dan ook ontworpen om de meest extreme afvalomstandigheden te overleven en bieden de garantie dat ze (bij normaal gebruik) niet zullen barsten, plooien of breken. Waar de zwakte van andere vuilnisbakken te vinden is in de snijrand en naden, schuilt bij Rubbermaid Brute hier net haar grootste sterkte. Haar snijranden zijn immers ontworpen op basis van een versterkend design om optimale opslagkracht te garanderen. En uiteraard is ook de onderzijde ontworpen voor hardhandig en industrieel gebruik: zijn speciaal design maakt deze vuilniscontainers geschikt voor slepen en sleuren op de meest ruwe bodems. De Rubbermaid Brute, dat is brute opslagkracht voor brute werkomstandigheden.

Geen vacuümeffect: 50 % makkelijker tillen

De Rubbermaid Brute is uiteraard ook veel meer dan brute kracht. In de eerste plaats staan deze vuilnisbakken gelijk aan verregaande functionaliteit. Die extreme functionaliteit merk je dan ook al bij het eerste gebruik. Hoe Rubbermaid ook dat wist klaar te spelen? Jarenlange expertise in combinatie met doorgedreven praktijktesten.

Laten we starten met het eerste mankement van heel wat vuilniscontainers: het zogenaamde vacuümeffect. Zakken die zich langzaam maar zeker vullen kunnen er soms voor zorgen dat de bodem van een afvalcontainer zich volledig luchtledig trekt. Het verwijderen van de afvalzak wordt dan wel heel moeilijk. De ervaren ontwerpers van Rubbermaid wisten dat euvel op te lossen door luchtkanalen in te bouwen die een optimale luchtcirculatie garanderen. Praktijktesten hebben dan ook aangetoond dat het tot 50 % makkelijker is om een volle vuilniszak uit een Rubbermaid Brute afvalcontainer te tillen. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit, maar voorkomt bovendien ook nog eens spijtige ongevallen.

Reduceert de werklast

Overbelasting is de grootste oorzaak van ongevallen op het werk. Waarom dan ook moeilijk als het gewoon makkelijk kan? Het ontwerp van de Rubbermaid Brute containers vertrekt daarom van een visie waarbij volslagen gebruiksgemak centraal staat. Het uitschakelen van het vacuümeffect is daar slechts een enkel aspect van.

Zo zijn deze containers bijvoorbeeld voorzien van dubbele handvaten. Niet enkel boven- maar ook onderaan zijn handvaten voorzien opdat ook verticaal dragen tot de mogelijkheden behoort. Die handvaten verhogen bovendien de grip, gaan werkongevallen tegen en zorgen voor een toename van de werkefficiëntie bij het ledigen van deze afvalcontainers. Zijn horizontale handvaten genieten dan weer een volledig rond ontwerp dat het makkelijker én steviger moet maken bij het tillen en heffen. En intern? Binnenin bestaan deze containers uit een naadloze constructie, waardoor adequaat en snel reinigen een logisch gevolg is. Minder reinigingstijd staat dan ook gelijk met een ultieme optimalisatie van de arbeidstijden.

Combinaties voor iedere werkomgeving

Uiterste flexibiliteit, daar houden wij van in deze webwinkel. Voor ons is iedere situatie enig en verdient ook ieder tafereel een unieke maatoplossing. Misschien nog wel het grootste voordeel van de Rubbermaid Brute is dat deze containers dat als geen ander toelaten. Zo zijn er heel wat combinatiemogelijkheden waarbij een vuilnisbak op maat van uw noden gecreëerd kan worden. Variatie is mogelijk binnen volgende domeinen:

 • Kleuren

Deze afvalcontainers zijn verkrijgbaar in volgende kleuren: grijs, zwart, blauw, rood, wit, geel en groen. Ideaal voor een adequate afvalscheiding en een uitgedokterd recyclageplan.

 • Iconen

De groene en blauwe vuilnisbakken kunnen voorzien worden van het universele recycle-icoon.

 • Deksels

Alhoewel sommige situaties misschien geen deksel behoeven, kunnen wij er ook duizend-en-een bedenken waarbij dat wel het geval is. Voor die situaties zijn er heel wat verschillende soorten deksels beschikbaar die allen hun eigen unieke oplossing weten aan te bieden:

 • Waterafvoerende deksels: Deze waterafvoerende deksels verhinderen het binnendringen van vocht in de container. Het unieke SNAP-LOCK systeem garandeert dan weer een ideale pasvorm en verhindert de vorming van waterdoorlatende spleten en gleuven. Vervelende wateropbouw, onnodig gewicht en spijtige levensduurvermindering wordt zo makkelijk voorkomen. Deze deksels zijn ideaal voor wanneer de containers buiten worden geplaatst of wanneer er bepaalde materialen, werkinstrumenten of bezittingen in worden gestockeerd die maar beter niet met water in contact komen.
 • Koepeldeksels: Deze deksels maken van deze containers eigenlijk een klassieke vuilnisbak. Zijn afsluitklep maakt deponering van afval makkelijker en hygiënischer, maar zorgt er bovendien ook voor dat insecten, ongedierte en zelfs vogels eventuele etensresten niet op komen pikken. Deze deksels zijn ideaal voor wanneer netheid en hygiëne uiterst belangrijk zijn.
 • Trechtervormige deksels: De trechtervormige deksels zorgen voor een optimale afscheiding van het afval. Ze onttrekken het afval uit het zicht van bezoekers en medewerkers en geven een hygiënische look aan de containers. Hygiënisch, want ze garanderen ook een handvrije afvallozing. Ideaal voor plaatsing op de werkvloer of in vaak bezochte ruimtes.
 
 • Verschillende maten en uitvoeringen

Aangezien iedere situatie andere dimensies vereist, zijn onze containers uiteraard ook leverbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. De Rubbermaid Brute containers kunnen zo geleverd worden in volgende formaten: 37.9 liter, 75.7 liter, 121.1 liter, 166.5 liter, 208.2 liter.

 • Vierkante of ronde uitvoeringen

Alhoewel de ronde uitvoeringen van Rubbermaid misschien wel de meest bekende zijn, zijn er anderzijds ook vierkante uitvoeringen beschikbaar. Deze vierkante afvalcontainers hebben als voornaamste voordeel dat ze 14% meer afval kunnen bevatten ten opzichte van de ruimte die ze slechts innemen. Deze uitvoeringen treffen we vooral aan in medische centra in functie van de opslag van medisch afval, logisch want ze kunnen ook optimaal afgesloten worden. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, wit, rood en geel en in de volgende formaten: 106 liter en 151,4 liter.

Het loopt op wieltjes

Letterlijk en figuurlijk. De containers van Rubbermaid kunnen immers voorzien worden van zogenaamde dolly’s om ze nog makkelijker en sneller te kunnen verplaatsen. Deze dolly’s garanderen een optimale flexibiliteit om de containers in te kunnen zetten waar nodig. Afhankelijk van de noodzaak behoren volgende dollysystemen en -toevoegingen tot de mogelijkheden:

 • Klassieke dolly: De klassieke dolly garandeert een vlotte verplaatsbaarheid, ook op oneffen en ruwe oppervlakken. De dolly zorgt ervoor dat de container stabiel blijft en toch vlot manoeuvreerbaar is. Op een klassieke dolly past één Brute container met een maximaal gewicht van ongeveer 110 kg. De wieltjes zijn dan weer ontworpen om ook vloerbescherming te garanderen, waardoor ze ook geschikt zijn voor vlakke en glimmende oppervlakken.
 • Tandem dolly: De tandem dolly vertoont dezelfde eigenschappen als de klassieke dolly, buiten het feit dat hier twee containers op kunnen geplaatst worden. Uiteraard is ook het maximaal laadgewicht hierbij veel hoger, zijnde ongeveer 180 kg (of 2 x 90 kg)
 • Caddy bag: De caddy bag is een handige toevoeging voor het reinigingspersoneel. Na bevestiging aan de container (die niet alleen gebruikt kan worden als afvalbak maar ook bijvoorbeeld gevuld kan worden met reinigingsproduct) kunnen er handige reinigingsborstels, handschoenen en andere reinigingsproducten aan bevestigd worden. Op aanvraag kunnen wij een handige set aan reinigingsproducten samenstellen die meteen in combinatie met de caddy bag kunnen ingezet worden. Neem contact op voor meer informatie en een voorstel op maat.
 • Rim caddy: De rim caddy zorgt voor een nog hoger reinigingsgemak. Ze schuiven, in tegenstelling tot de Caddy bag die aan de zijkant van de container worden bevestigd, gewoon bovenop de container en zorgen voor een extra stabiel geheel. Net zoals bij de caddy bag is er ruimte voorzien voor allerlei reinigingsproducten en ook hier kunnen wij uiteraard een handig reinigingspakket samenstellen.
 • Rollout containers: Bij de rollout containers zijn de wielen dan weer ingebouwd in de container zelf. Het gaat om klassieke vuilnisbakken met bevestigde wielen voor optimaal gebruiksgemak.

Een oplossing voor ieder afvalprobleem

Met onze duidelijke keuze voor Rubbermaid weten wij voor ieder afvalprobleem een geschikte oplossing te vinden. Heb je een specifieke afvalsituatie waarbij je niet meteen inziet welk containersysteem het best aangewezen is? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en advies op maat van jouw noden. Ook wanneer een bepaald Rubbermaid product niet beschikbaar is in deze webwinkel kan je ons uiteraard steeds contacteren opdat wij het nodige doen.

Toch niet overtuigd van de brute kracht van Rubbermaid? Liever een vertrouwd merk of een ander containersysteem? Uiteraard hebben wij heel wat andere modellen en merken aan te bieden - maar zelfs als je daar je geding niet weet te vinden kunnen wij nog steeds trachten om het nodige te doen. Want bij ons hoeft er nooit een vuiltje aan de lucht te zijn.