Onze andere webshops

Deksels voor afvalbakken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 78

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 78

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
"

Deksels voor afvalbakken kopen bij 4UStore

Een deksel-afvalbak heeft zowel voordelen als nadelen. Het voornaamste nadeel van een deksel-afvalbak is dat de gebruiker de klep moet opheffen om het afval te deponeren. Dat vergt wat extra moeite en extra moeite werkt vaak averechts. Tegelijkertijd zorgt het voor een gemeenschappelijk contactpunt, waardoor ziektekiemen kunnen worden uitgewisseld. Toch heeft een deksel-afvalbak ook belangrijke voordelen. Zo houdt een deksel-afvalbak ongedierte en insecten op afstand en voorkomt het nare geurtjes. Afhankelijk van de specifieke behoeften kunt u al dan niet kiezen voor een afvalbak met deksel. Daarom kunt u bij ons afvalbakken zonder deksels kopen en er zelf een aan toevoegen. Indien u voor uw afvalbak een deksel zoekt, bent u hier aan het juiste adres.

Voor uw afvalbak een deksel kopen

Wilt u voor uw afvalbak een deksel kopen, dan dient u natuurlijk na te gaan of het deksel al dan niet compatibel is met uw afvalbak. Wij geven daarom telkens aan voor welke afvalbak het deksel geschikt is. U kunt eenvoudig selecteren op het merk en op de inhoud van uw vuilnisbak om zo een geschikte klep te vinden. Vaak zijn de deksels te verkrijgen in verschillende kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld het X Frame Deksel in de kleuren rood, groen, blauw en geel verkrijgen. Hierdoor kunt u werken met kleurcodes. Dat maakt het gescheiden verzamelen van afval eenvoudiger.

Nare geurtjes tegengaan met een deksel-prullenbak

Een van de redenen waarom u voor uw afvalbak een deksel wilt, is misschien wel om nare geurtjes te voorkomen. Het is inderdaad zo dat met behulp van een deksel de prullenbak de vieze geurtjes bij zich houdt. Eenmaal de klep opent, zullen ze echter alsnog verspreiden. Daarom bestaan er ook andere oplossingen om vieze geurtjes tegen te gaan. Zo kunt u bijvoorbeeld een ontgeurder gebruiken. En uiteraard kan ook een luchtverfrisser wonderen verrichten. Ten slotte blijft het belangrijk om de afvalbak regelmatig te reinigen. Neem daarvoor een kijkje in ons assortiment van schoonmaakmaterialen. Hieronder vindt u het een en ander terug.

"