Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Trolleys en wielensets

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Transportdolly kopen bij 4UStore

Een transportdolly, ook wel eens kortweg dolly of hondje genoemd, bestaat steeds uit een plank of onderstel met zwenkwieltjes. Hierdoor kan je eenvoudig zware en grote zaken gebruiken en transporteren. Vaak wordt zo’n transport dolly gebruikt voor het verhuizen van witgoed en meubilair. Vooral in de verhuissector zien we de transportdolly dan ook vaak verschijnen. De transportdolly mag niet in verwarring worden gebracht met de ijzeren hond die sommigen misschien nog wel kennen van de watersnoodramp. Bij 4UStore vind je naast de universele transport dolly ook een speciale transportdolly van Rubbermaid. De Rubbermaid Dolly Transport gebruik je voor het verplaatsen van de goedgevulde en zware vuilnisbakken van Rubbermaid Brute, die je eveneens koopt in deze webwinkel.

Over de Rubbermaid Dolly Transport

De Rubbermaid Dolly Transport werd special ontworpen voor de vuilnisbakken van Rubbermaid. De Rubbermaid Dolly Transport laat de vuilnisbak goed vastklikken, waardoor hij niet zomaar omkantelt. Hierdoor transporteer je de vuilnisbakken van Rubbermaid eenvoudig naar de bedrijfsafvalcontainer waar je ze ledigt. De Rubbermaid Dolly Transport is verkrijgbaar als enkel model met vier zwenkwielen, waardoor je eenvoudig navigeert doorheen het bedrijf. Daarnaast is er ook een dubbel model.

De Rubbermaid Dolly Transport Tandem

Sinds kort verkopen we bij 4UStore ook de Rubbermaid Dolly Transport Tandem. Het gaat om een transport dolly voor het verplaatsen van twee vuilnisbakken van Rubbermaid. Vooral indien verschillende vuilnisbakken worden gebruikt in functie van gescheiden afvalverwerking, is zo’n transportdolly dubbel handig in gebruik. De Rubbermaid Dolly Transport Tandem is voorzien van twee grote wielen in het midden en zwenkwielen. De Rubbermaid Dolly Transport Tandem gebruik je voor de ronde containers van Rubbermaid met een volume tot 208,2 liter. Hij kan tot 2 x 113 kilogram dragen.

Meer transportdolly’s kopen bij 4UStore

Bij 4UStore zijn we duidelijk fan van de transport dolly. Het zorgt immers voor een efficiënt transport, terwijl de transport dolly eveneens ergonomisch werken mogelijk maakt. Voor een ruimere keuze raden we echter aan om onze zustersite Prullenbaktotaal.nl te bezoeken. Daar vind je per slot van rekening ook: