Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Kliko rolcontainers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 22

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 22

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Containers komen er in allerhande volumes, kleuren, uitvoeringen en maten. Eigenlijk is er voor iedere vorm van opslag of afval wel een geschikte container beschikbaar. Om aan de vereisten van ons cliënteel te kunnen voldoen kiezen wij dan ook expliciet voor een divers aanbod aan aangepaste rolcontainers. Dit divers aanbod in combinatie met onze uitstekende service en scherpe prijzen lijkt wel een waar droomhuwelijk. De hoeveelheid aan containers, het aantal kleuren en het aantal uitvoeringen: het maakt het besluitvormingsproces niet altijd even makkelijk of inzichtelijk. Wij trachten bij de bespreking hieronder te vertrekken van de kleinste uitvoering (de zogenaamde Roll-box), om zo de steeds groter wordende mogelijkheden uit de doeken te doen.

Roll-box: kleine uitvoering, grote flexibiliteit

De Roll-Box is de kleinste uitvoering van de tweewiels Kliko rolcontainers opgenomen in ons assortiment. Zijn klein formaat maakt hem echter extra praktisch. Zo is hij voorzien van een handige en uitschuifbare trekstang voor eenvoudige verplaatsing. Hij schikt zich dan ook ideaal als afvalbak bij verplaatsingswerken of gewoon voor een beperkte afvalopslag. Hij kan ook als een standaard container geledigd worden aangezien hij is voorzien van een speciaal daartoe voorziene chipnest. Deze rolcontainer heeft een inhoud 45 liter en is enkel beschikbaar in het kleur groen. Afmetingen: 493 x 737 mm.

Tweewielcontainers

De tweewiel- of minicontainers zijn misschien nog wel de meest bekende exemplaren. Bijna ieder huishouden heeft wel zo een minicontainer, maar het uitgebreid gamma aan ontwerpen en accessoires maakt de Kliko ook voor de bedrijfswereld zeer interessant. Afhankelijk van de gewenste inhoud zijn ze in verschillende uitvoeringen beschikbaar, zijnde:

 • 90 liter (geschikt voor lichte afvalzakken);
 • 120 liter (geschikt voor lichte tot medium afvalzakken);
 • 240 liter (geschikt voor medium tot zware afvalzakken);
 • 360 liter (geschikt voor zware afvalzakken).

Deze tweewielcontainers zijn gemaakt op basis van kunststof, waardoor ze bijvoorbeeld bestendig zijn tegen allerhande chemische kuisproducten. Hierdoor zijn ze universeel inzetbaar en uiterst praktisch. De wielen werden dan weer gemonteerd op een stevige as, waardoor ze zowel geschikt zijn voor buiten- als voor intensief gebruik. De handige achtergreep maakt hem vlot hanteerbaar, waardoor hij makkelijk van standplaats naar standplaats kan verplaatst worden. Om het plaatje helemaal compleet te maken: het grootste deel van de containers kan voorzien worden van specifieke accessoires om een ideale afvalscheiding binnen uw onderneming mogelijk te maken (lees hierna verder).

Opgelet: enkel de 240 liter-uitvoering is verkrijgbaar in een staalverzinkte versie.

Afmetingen van deze tweewiel Kliko containers:

 • 120 liter-uitvoering: 555 x 974 x 479 mm ;
 • 240 liter-uitvoering: 737 x 1079 x 583 mm ;
 • 360 liter-uitvoering: 737 x 1112 x 585 mm .

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Het ruime aanbod aan kleuren maakt de mogelijkheden tot afvalscheiding des te gemakkelijker. Standaard zijn onze Kliko rolcontainers beschikbaar in volgende kleuren: bruin, groen, grijs, rood, geel en blauw. Door te kiezen voor aangepaste kleuren, eventueel kaderend binnen een breder afvalverwerkingsplan, is een optimale recyclage louter kinderspel. Denk bijvoorbeeld aan een geel exemplaar voor glas, een blauw exemplaar voor papier en een rood exemplaar voor plastic folie. Per abuis foutief deponeren van afval behoort nu meer dan ooit tot de verleden tijd.

Wij zetten alvast de eerste stap en trachten, op basis van de beschikbare uitvoeringen, een voorbeeld kleurenoverzicht op te stellen. Uiteraard kan u naar wensen aanpassen in functie van de noden van uw onderneming.

 • Geel: Glas (dankzij de gele container met glasrozet, zie verder);
 • Blauw: Papier en karton (maak gebruik van de handige blauwe container met papiergleuf, zie verder);
 • Rood: Zachte plastic;
 • Bruin: Harde plastic;
 • Groen: Groente-, fruit en natuurlijk afval.
 • Grijs: Restafval.

Divers aanbod aan containerzakken

Bij ieder type rolcontainer is uiteraard een andere soort containerzak aangewezen. In het geval van de 240-liter uitvoering zijn bijvoorbeeld de 65/25X145X0.012 zakken het meest aangewezen, waar men voor de 120-liter uitvoering dan weer beter voor de 50/20X125X0.012 zakken kiest. Onderstaand overzicht moet alvast een klare kijk scheppen op de geschikte en eventueel mede aan te kopen afvalzakken:

 • 120 liter: 50/20X125X0.012 ;
 • 240 liter: 65/25X145X0.012 ;
 • 360 liter: 70/31X150X0.03 (verkrijgbaar op aanvraag) .

Rijk assortiment aan accessoires

Het voordeel van de door ons aangeboden rolcontainers is dat deze afvalbakken aangepast kunnen worden in functie van de noden van uw onderneming. Zo kunnen bijvoorbeeld aangepaste deksels aangekocht worden om het recyclen nóg eenvoudiger te maken, of behoren ook allerhande kleurencombinaties tot de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een flessendeksel, een glasrozet, een papiergleuf met slot (zo hoeft u die papierversnipperaar niet langer te gebruiken) of aan een foliestiek voor het inzamelen van plastic folie (apart verkrijgbaar). Het onderstel, de deksels en de bijhorende standaard zijn bij ons allemaal apart verkrijgbaar. Standaard hebben wij enkele afvalbakken met aangepaste deksels beschikbaar: een gele container met glasrozet, blauwe container met papiergleuf en slot en een rode container met foliestiek (container en foliestiek apart te bestellen). Andere combinaties gewenst? Neem contact met ons op en dan bekijken wij voor u de mogelijkheden van eventuele aangepaste modellen.

U bestelt een rolcontainer voor de inrichting van een containerkar? Wij kunnen een volledig pakket voor u samenstellen. Contacteer ons voor meer informatie en over de specifieke vereisten en toebehoren voor deze containerkar. Hoe dan ook moge het duidelijk zijn: uw concrete wensen zijn voor ons van uiterst belang. Laat ze ons daarom steeds weten, dan doen wij het nodige.

Beschikbaar in ons assortiment:

 • Glasrozet: Deze gele afvalcontainer is voorzien van een glasrozet. Het glasrozet zorgt voor een eenvoudige deponering van glazen voorwerpen, waarbij het lichaam en de handen perfect afgeschermd blijven van eventueel opspringende scherven. Dergelijke veiligheidsmaatregelen zijn niet onbelangrijk voor de veiligheid binnen uw onderneming;
 • Papiergleuf met slot: Deze afvalcontainer is voorzien van een papiergleuf voor de deponering van allerhande papieren. Aangezien de afvalcontainer voorzien is van een slot kan deze niet zomaar geopend worden. Bedrijfsgeheimen of andere papieren zijn zo veilig van nieuwsgierige neuzen. Het voordeel is dan ook dat een papierversnipperaar en de bijhorende ongemakken nu niet langer noodzakelijk zijn.
 • Foliestiek: Deze foliestiek is apart verkrijgbaar. Het maakt het hanteren en inzamelen van plastic folie uiterst handig. Opgelet: levering exclusief de afvalcontainer zelf (apart verkrijgbaar).

Kliko of Vepa Bins ?

We noemen deze rolcontainers inderdaad Kliko containers. In feite is Kliko (Klinkenberg en Koster) het bedrijf dat als eerste begonnen was met de productie en de verkoop van dergelijke containers. De volksmond nam de benaming over en de Kliko containers waren geboren. Wij gaan echter niet zomaar beweren dat de door ons aangeboden containers effectief afkomstig zijn van het bedrijf Kliko. De rolcontainers in ons assortiment zijn eerder het resultaat van weloverwogen beslissingen om onze klanten op een zo goedkoop mogelijke manier van uiterste kwaliteit en keuzemogelijkheden te voorzien.

De door ons aangeboden Kliko rolcontainers zijn dan ook grotendeels afkomstig van de producent Vepa Bins. Die keuze, die is volgens ons niets meer of minder dan een logische. Zij zijn immers dé afvalbakkenspecialist van geheel Europa. Zij leggen voortdurend de nadruk op innovatie, design en gebruiksgemak. Drie woorden waar wij van 4UStore heerlijk warm van lopen. Onze keuze voor Vepa Bins is er dan ook een gebaseerd op een uniek samenwerkingsverband en ultiem vertrouwen. Toch liever een rolcontainer van een andere leverancier of producent? Laat het ons weten, uiteraard kunnen wij ook daar het nodige voor u betekenen.

Nieuw: Mobiele hef-kantelinstallatie

Sinds kort hebben wij ook een aangepaste hef-kantelinstallatie beschikbaar voor de Kliko 240 liter-rolcontainers. Deze installatie werkt aan de hand van een hydraulisch systeem en heeft een hefhoogte van 1,35 meter. Zijn gewicht van 150 kg maakt het mogelijk om containers tot en met 80 kg probleemloos te heffen en te kantelen. Het systeem is volledig verplaatsbaar en gemonteerd op vier wielen voor een ultieme flexibiliteit. Hij wordt standaard geleverd inclusief het hydraulisch hefsysteem en kan dus meteen na aflevering ingezet worden.

Grotere noden ?

Mogelijks volstaat een inhoud tot 360 liter niet voor uw bedrijfsafval. In ons gamma aan Kliko rolcontainers hebben wij dan nog wel een driewielvariant beschikbaar (inhoud: 400 liter), maar mogelijks zal een vierwielcontainer dan beter aangewezen zijn. Deze vierwielcontainers hebben een inhoud van 700 tot 1.100 liter en zijn zowel in kunststof als in staalverzinkte uitvoering beschikbaar.

Volgende bedrijfsafvalcontainers zijn ook bij ons verkrijgbaar:

 • Vierwielcontainers 700 liter (kunststof; blauw, groen en grijs; 776 x 1365 x 1373 mm)
 • Vierwielcontainer 770 liter ( staalverzinkt; grijs; 770 x 1255 x 1360 mm)
 • Vierwielcontainers 1100 liter (kunststof; blauw, groen en grijs; 1115 x 1470 x 1370 mm)
 • Vierwielcontainer 1100 liter (staalverzinkt; grijs; 1020 x 1420 x 1360 mm)

Het is duidelijk dat wij voor iedere afvalnood wel een geschikte containeroplossing beschikbaar hebben. Is een nog grotere afvalcontainer wenselijk? Contacteer ons dan om de mogelijkheden te bespreken.